Αυτοκτόνησε η μητέρα του μοντέλου που πέθανε από νευρική ανορεξία

Δεν άντεξε να ζει με το μαρτύριο των τύψεων η μητέρα του μοντέλου που πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο από νευρική ανορεξία. Η Ιζαμπέλ Καρό, το μικροσκοπικό μοντέλο, που είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε συγκλονίσει με την ιστορία της το πανελλήνιο.

Η Μαρί Καρό, βυθισμένη στις ενοχές της για το θάνατο της κόρης της, πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της. Όπως δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο πατριός του άτυχου μοντέλου και σύντροφος της μητέρας της, η Μαρί Καρό αισθανόταν πολλές ενοχές καθώς έβαλε την κόρη της στο νοσοκομείο χωρίς εκείνη να το θέλει και λίγες μέρες μετά η κοπέλα πέθανε…

Η Ιζαμπέλ είχε βάλει σκοπό της ζωής της να γίνει καλά, να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, γνωστοποιώντας παράλληλα το πρόβλημά της ώστε να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν στα νέα κορίτσια.

Για το πρόβλημά της αυτό είχε μιλήσει και στην Τατιάνα Στεφανίδου,  στην εκπομπή «Αξίζει να το δεις». Εκεί καθισμένη στον καναπέ και φορώντας ένα μαύρο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα «αποστεωμένα» μπράτσα της εξομολογήθηκε το μαρτύριο της…

«Θα θεραπευτώ γιατί αγαπώ τη ζωή» είχε πει χαρακτηριστικά ενώ απέδωσε ευθύνες και στην μητέρα της για την ασθένειά της. Η Μαρί είχε εμμονή να δείχνει η κόρη της μικρή και όσο το δυνατόν πιο μικρόσωμη «Δεν σταμάτησε ποτέ να με μετράει και να με ζυγίζει» είχε δηλώσει.

«Δεν συναναστράφηκα ποτέ παιδιά, ενώ όταν έπρεπε να βγω από το σπίτι με κάλυπτε με πολλά ρούχα γιατί έλεγε πως ο καθαρός αέρας βοηθάει ένα παιδί να μεγαλώσει και η μητέρα μου δεν ήθελε να αναπτυχθώ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα