Στο Internet οι επιδόσεις των εραστών - συμφοιτητών της

Διατριβή -και- στη «συγγνώμη» φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει τώρα Αμερικανίδα φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Ντιουκ της Βόρειας Καρολίνας, θέλοντας να απολογηθεί «για τον πόνο» που προκάλεσε σε δεκατρείς συμφοιτητές της, όταν ανέβασε στο Διαδίκτυο ολόκληρη… επιστημονική μελέτη και μάλιστα σε μορφή powerpoint για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις!

«Λυπάμαι» δήλωσε χαρακτηριστικά -αλλά κατόπιν εορτής- η Κάρεν Οουεν, προσθέτοντας «ποτέ δεν ήθελα να βλάψω σκόπιμα κανέναν από τους συμφοιτητές μου».

Πάντως στην ομολογουμένως πρωτότυπη και ταυτόχρονα πιπεράτη «πανεπιστημιακή» της εργασία με τίτλο «Η Εκπαίδευση πέρα από τις αίθουσες: Εξελίσσοντας την οριζόντια ακαδημαϊκή έρευνα», όχι μόνο ανέφερε τα ονόματα των δεκατριών εραστών-συμφοιτητών της, αλλά και τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι, καθώς και «τους καλύτερους διαλόγους» που είχε μαζί τους κατά τη διάρκεια της... πρακτικής εξέτασης.

Χωρίς να παραλείπει στο τέλος της αναφοράς της για τον καθένα να βάζει και βαθμολογία με άριστα το δέκα! Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των νεαρών φοιτητών του Πανεπιστημίου Ντιουκ ανέβηκαν στην ιστοσελίδα jezebel.com.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα