Κινδυνεύει ο γάμος Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι;

Βόμβα μεγατόνων για έναν από τους πιο in γάμους στην παγκόσμια ιστορία! Η γαλλική εφημερίδα «Journal Du Dimanche» αποκάλυψε ότι τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η Κάρλα Μπρούνι έχουν παράλληλες σχέσεις! Οι φήμες που κυκλοφορούσαν αρκετό καιρό στο Διαδίκτυο, βγήκαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα με έναν «επίσημο τρόπο» και η είδηση έκανε με ταχύτητα φωτός τον γύρο του κόσμου.

Ολα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα στο Twitter, σύμφωνα με το οποίο η πρώτη κυρία της Γαλλίας είχε ειδύλλιο με τον Benjamin Biolay, μουσικό και νικητή στα βραβεία Victoires de la Musique, των οποίων η απονομή έγινε πρόσφατα. Το ίδιο μήνυμα συνέχιζε με την αποκάλυψη ότι ο Γάλλος πρόεδρος όταν έμαθε αυτή την εξέλιξη βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της 40χρονης υπουργού Οικολογίας, Chantal Jouanno, η οποία είναι και πρωταθλήτρια Γαλλίας στο καράτε.

Το γαλλικό διαδικτυακό περιοδικό suchablog.com, παίρνοντας τη σκυτάλη των αποκαλύψεων, έγραψε ότι η Μπρούνι είναι πολλά χρόνια στενή φίλη του Biolay και ότι τώρα συζεί μαζί του στο διαμέρισμά του στο Παρίσι! «Είναι το κουτσομπολιό των ημερών που μπορεί να εξελιχθεί στην ιστορία της χρονιάς» γράφει χαρακτηριστικά η «Journal Du Dimanche» και συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι «το ειδύλλιο ανάμεσα στην πρώτη κυρία της Γαλλίας και τον νικητή των μουσικών βραβείων Benjamin Biolay φέρεται να ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες». Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ο προεδρικός γάμος πνέει τα λοίσθια». Η ίδια ιστορία αποκαλύπτεται και από άλλα γαλλικά sites, όπως το Yahoo News France, το Le Post και το Agoravoxtv. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν αναφορές σε κρίση στον γάμο της Μπρούνι και του Σαρκοζί που ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα τον Νοέμβριο του 2007 σε ένα δείπνο. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του προεδρικού ζεύγους, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του Μεγάρου των Ηλυσίων όταν ρωτήθηκε σχετικά χθες είπε μόνο ότι «δεν έχει να κάνει απολύτως κανένα σχόλιο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα