Έκτακτο: Έκρηξη στο εμπορικό επιμελητήριο της Αττάλειας στην Τουρκία

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στο πάρκινγκ του εμπορικού επιμελητηρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο εμπορικό επιμελητήριο στην τουρκική επαρχία της Αττάλειας.

Από την έκρηξη, που έγινε στο πάρκινγκ του κτηρίου που φιλοξενεί το επιμελητήριο, υπάρχουν τραυματίες, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς.

Ο δήμαρχος της περιοχής Μεντερές Τουρέλ δήλωσε στο δίκτυο NTV ότι υπάρχουν 10 έως 12 άνθρωποι που τραυματίσθηκαν ελαφρά από θραύσματα τζαμιών, ενώ πρόσθεσε πως είναι πολύ νωρίς για να γίνει λόγος για «τρομοκρατική ενέργεια».

Ανέφερε ότι η έκρηξη οφείλεται πιθανότατα σε ατύχημα, ωστόσο ρεπόρτερ του πρακτορείου ειδήσεων Ντογάν έκανε λόγο για ένα όχημα που ανατινάχθηκε.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα, περιπολικά και οχήματα της Πυροσβεστικής, όπως μεταδίδει το CNN Turk.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι από την έκρηξη έσπασαν τζάμια από τα παράθυρα του κτηρίου, το οποίο εκκενώθηκε, και ότι πολλοί άνθρωποι είναι αιμόφυρτοι.

Το τουρκικό NTV σημειώνει ακόμη ότι για σήμερα ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο, στην οποία μάλιστα θα έδινε το παρόν και ο δήμαρχος της Αττάλειας.

Συγκεχυμένες είναι οι πρώτες πληροφορίες για την αιτία της έκρηξης που έγινε στην Αττάλεια, με κάποιες από αυτές να κάνουν λόγο για έκρηξη από ρουκέτες που έπληξαν το πάρκινγκ του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην πόλη της Τουρκίας.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ρουκέτες εβλήθησαν από ορεινό σημείο της Αττάλειας, όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα