Πλήρωνε τη νύφη του για να βιάζει την εγγονή του

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η απίστευτη υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας ύστερα από έρευνα της αστυνομίας στην πόλη Ταράντο. Παππούς, ηλικίας 82 ετών, πλήρωνε τη νύφη του για να του επιτρέπει να κακοποιεί σεξουαλικά τη 14χρονη εγγονή του.

Οπως ήταν φυσικό, ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ η σατανική μητέρα φυλακίστηκε κατηγορούμενη για έκδοση και εκμετάλλευση της κόρης της. Θύμα, εκτός από το κορίτσι, είναι και ο πατέρας του, ο οποίος δεν ήξερε τίποτα απ’ όσα συνέβαιναν στο σπίτι του.

Η ιστορία αποκαλύφτηκε από την αστυνομία μετά από καταγγελία που έκανε θείος της μικρής, ο οποίος είχε παρατηρήσει ότι ο ηλικιωμένος παππούς είχε περίεργη συμπεριφορά. Ο 82χρονος δεχόταν σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι του την εγγονή του, την οποία συνόδευε πάντα η μητέρα της. Σύμφωνα με την καταγγελία του θείου, αρκετές φορές είχε παρατηρήσει ότι παππούς και εγγονή αποσύρονταν σε ένα γκαράζ. Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν -και από τηλεφωνικές υποκλοπές- ότι οι συναντήσεις χρεώνονταν 50 -150 ευρώ και ότι ο τραπεζικός λογαριασμός του ηλικιωμένου είχε στερέψει.

Στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν χάπια κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, τα οποία έπαιρνε πριν από τις συναντήσεις του με τη 14χρονη. Ο Φάμπιο Αμπις, επικεφαλής της ομάδας που εξιχνίασε την υπόθεση, δήλωσε: «Οταν μας έγινε η καταγγελία, δεν το πιστέψαμε και χρειάστηκε να κάνουμε έρευνες και υποκλοπές τηλεφωνημάτων για καταλάβουμε τι συνέβαινε. Ιδιαίτερα μας σόκαρε ο ρόλος της συνένοχης μητέρας, η οποία υποκινούσε την κόρη της να έχει σεξουαλική επαφή με τον παππού της με αντάλλαγμα τα χρήματα. Ενα γεγονός που δείχνει κοινωνική παρακμή».

Οπως έδειξε η έρευνα, οι σεξουαλικές συνευρέσεις παππού - εγγονής ήταν όπως αυτές πελάτη - ιερόδουλης. Η 14χρονη στο τηλέφωνο ήταν ξεκάθαρη για τις σεξουαλικές υπηρεσίες που θα του πρόσφερε και τον παρακινούσε να πάρει χάπι για να είναι αποδοτικός. Οσο για τη μητέρα, με τα χρήματα που έπαιρνε από τον πεθερό της δεν αγόραζε είδη πρώτης ανάγκης...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα