Εκτρώσεις σε υπόγειες στάσεις του μετρό
Εμποροι… εκτρώσεων έχουν κατακλύσει τις υπόγειες στάσεις του μετρό στο Μιλάνο. Οι γυναίκες που θέλουν να βάλουν άμεσα τέλος στην κύησή τους, δεν έχουν παρά να χαϊδέψουν την κοιλιά τους και να κάνουν λες και ψάχνουν να βρουν κάποιον. Μέσα σε λίγα λεπτά ένας από τους πολλούς ντίλερ θανάτου θα τις πλησιάσει και θα τους προσφέρει -με το αζημίωτο φυσικά- είτε χάπια που προκαλούν αποκόλληση του πλακούντα είτε τη διεύθυνση κάποιου γιατρού που να πραγματοποιεί αμβλώσεις κατ’ οίκον.
Η πιο οικονομική λύση λέγεται «Cytotec» και πρόκειται για ένα φάρμακο κατά του έλκους, η υπερβολική δόση του οποίου προκαλεί πρόωρες συσπάσεις της μήτρας και οδηγεί σε απώλεια του εμβρύου.
Σύμφωνα με τις αρχές, οι γυναίκες που καταφεύγουν σε τέτοιες ακραίες λύσεις είναι είτε ανήλικες, είτε γυναίκες που έχουν ξεπεράσει το όριο του τρίτου μήνα της κύησης που επιτρέπει ο νόμος τον τερματισμό της, είτε έγκυες που δεν έχουν το χρόνο να περιμένουν στις τεράστιες λίστες αναμονής των δημόσιων νοσοκομείων. Αυξημένα είναι όμως και τα περιστατικά των παράνομων μεταναστριών, οι οποίες μην έχοντας τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα, φοβούνται να απευθυνθούν σε ένα νοσοκομείο κι έτσι προτιμούν πιο… υπόγειες λύσεις.
Σχόλια ( 0 )
Γράψε το σχόλιό σου
- Η λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους
- Το δράμα των ανδρών της ασφάλειας του Ομπάμα
- Στο εδώλιο ο Ισπανός δικαστής που σκάλισε τα εγκλήματα του Φράνκο
- Κινδυνεύει ο γάμος Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι;
- Τραβεστί κέρδισε την επιμέλεια των κακοποιημένων παιδιών του
- Ισόβια για τη δολοφονία 17χρονης που γνώρισε στο Facebook
- Καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης από κληρικούς στην Ολλανδία

Η Γωγώ Μαστροκώστα συγκλόνισε με την αποκάλυψη για τον καρκίνο
Συγκλόνισε όλη την Ελλάδα η Γωγώ Μαστροκώστα με τη δημόσια εξομολόγησή της για την περιπέτεια της υγείας της. Από νωρίς χθες το πρωί όλες- Σοκ! Μαθητές έβαλαν φωτιά σε σπίτι μεταναστών στην Σπάρτη
- Ας βοηθήσουμε τους άστεγους της Αθήνας
- Ομογενής από την Αυστραλία δίνει τα λεφτά της για την Ελλάδα
- Το ελληνικό Focus απαντά προκλητικά
- Το δάκτυλο της Αφροδίτης προκαλεί Ελληνογερμανικό πόλεμο








