Ισπανία: Κέρδισε όλο το χωριό, εκτός από τον Έλληνα... Μητσοτάκη

Τυχερός -για τους άλλους- έγινε ένας Έλληνας που διαμένει σε χωριό της Ισπανίας. Όλοι οι κάτοικοι του χωριού αγόρασαν πριν από λίγο καιρό ένα λαχείο, το οποίο κέρδισε 722 εκατομμύρια ευρώ.

Όλοι; Όχι. Ο Κωστής Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός που δεν αγόρασε λαχνό.

Οι κάτοικοι του χωριού Σοντέτο, κοντά στη Βαρκελώνη, αγόρασαν μέσω ενός οικοδομικού συνεταιρισμού λαχνούς στο ισπανικό Λόττο, το Ελ Γκόρντο και κέρδισαν το ποσό-ρεκόρ. Το μικρότερο μερίδιο ήταν 130.000 ευρώ.

Ο μόνος που δεν αγόρασε λαχνό ήταν ο Έλληνας σκηνοθέτης, Κωστής Μητσοτάκης (δεν έχει σχέση με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ).

Ο Κ.Μητσοτάκης πήγε στην Ισπανία εξαιτίας του έρωτά του για μια Ισπανίδα. Μπορεί το ειδύλλιο να μην προχώρησε, εκείνος όμως έμεινε στο Σοντέτο.

Αιτία της ατυχίας του ήταν, σύμφωνα με τους New York Times, το γεγονός ότι αυτοί που πουλούσαν τους λαχνούς, απλά προσπέρασαν το σπίτι του.

Ο ίδιος δηλώνει στην εφημερίδα ότι θα ήταν ωραία εάν κέρδιζε. Αλλά επωφελήθηκε. Προσπαθούσε να πουλήσει μια έκταση γης, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Μία ημέρα μετά την λοταρία, ένας γείτονας του τηλεφώνησε και του ζήτησε να την αγοράσει. Την επόμενη ημέρα τηλεφώνησε ένας άλλος. Ο Κ.Μητσοτάκης αρνήθηκε να ξεκινήσει πόλεμος προσφορών.

«Εδώ είναι ένα μικρό χωριό. Δεν χρειάζεται να υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα» είπε.

tanea.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα