Πανικός από φλεγόμενη μπάλα στον ουρανό της Λάρισας!

Πανικός από φλεγόμενη «μπάλα» στον ουρανό της Λάρισας! Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις περιοχές του νομού Λάρισας, όπου έκανε την εμφάνισή του ένα περίεργο φωτεινό αντικείμενο! Εντρομοι, οι κάτοικοι άρχισαν να τηλεφωνούν σε γνωστούς και φίλους ρωτώντας τι είναι αυτή η φλεγόμενη «μπάλα» που έβλεπαν στον ουρανό, ενώ κάποιοι έφτασαν ακόμη και στο σημείο να υποστηρίζουν ότι επρόκειτο για κάποιο ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας (UFO) ή ότι ήρθε το τέλος του κόσμου!

Το περιστατικό πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που επιστρατεύτηκε μέχρι και το Λιμενικό Σώμα, καθώς εξετάστηκε και η πιθανότητα να επρόκειτο για φωτοβολίδες από σκάφη που κινδύνευαν. Στη συνέχεια όμως αποκλείστηκε και αυτό το ενδεχόμενο, καθώς οι θαλάσσιες έρευνες των λιμενικών στα βόρεια του νομού δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Το αντικείμενο που έμοιαζε με πύρινη σφαίρα έγινε ορατό από τη Χαλκίδα μέχρι τη βόρεια Ελλάδα, ενώ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων ξαγρύπνησαν το βράδυ της Παρασκευής, η φλεγόμενη σφαίρα πλησίασε με μεγάλη ταχύτητα τη Γη, ερχόμενη από την πλευρά της θάλασσας με κατεύθυνση τον Κίσαβο, κάπου στο τμήμα μεταξύ Μελιβοίας και Καρίτσας, στα παράλια της Λάρισας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία για το πού μπορεί να κατευθυνόταν ή να έπεσε, καθώς από όσους έτυχε να δουν το φαινόμενο καθένας κατέθεσε και από μια διαφορετική εκδοχή. Επίσης δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη για τι ακριβώς πρόκειται, αν και σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη, μάλλον επρόκειτο για κάποιο μετεωρίτη.

Θα βρέξει αστέρια: Βροχή των Λεοντιδών

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα