Τον έσφαξε ο φίλος του επειδή δεν του δάνειζε χρήματα

Τον σκότωσε ο ίδιος του ο φίλος, γιατί δεν του δάνεισε χρήματα. Με τη ζωή του πλήρωσε την άρνησή του να δανείσει χρήματα στον φίλο του ο 62χρονος ιδιοκτήτης καφενείου, ο οποίος λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο καφενείο του, στην περιοχή του Ζωγράφου. Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, που είχε αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, οδήγησε στον εντοπισμό του δράστη, που είναι ένας 77χρονος, φίλος του θύματος και θαμώνας του καφενείου του.

Το θύμα είχε δεχτεί τη φονική επίθεση με μαχαίρι. Ο δράστης τον είχε μαχαιρώσει στον λαιμό και τον θώρακα, ενώ η σορός του είχε βρεθεί στην είσοδο του καφενείου. Στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί και το φονικό όπλο, δηλαδή το αιματοβαμμένο μαχαίρι.

Αν και αρχικά οι αστυνομικές Αρχές που διερευνούσαν την υπόθεση προσανατολίζονταν στην εκδοχή της ληστείας, που αποτράπηκε λόγω αντίστασης του θύματος, η ενδελεχής έρευνα ανέτρεψε άρδην τα δεδομένα και οδήγησε στα ίχνη του δράστη.

Οπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 77χρονος είχε επισκεφθεί τη νύχτα της Πέμπτης τον άτυχο 62χρονο με σκοπό να του ζητήσει χρήματα, αφού τον τελευταίο καιρό, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ομως εκείνος αρνήθηκε να του δανείσει το χρηματικό ποσό που του ζήτησε και τότε θύτης και θύμα διαπληκτίστηκαν έντονα. Ο άτυχος 62χρονος βέβαια δεν φανταζόταν ότι ο καβγάς με τον φίλο του θα του στοίχιζε τη ζωή.

Ο 77χρονος σκότωσε τον ιδιοκτήτη του καφενείου με απύθμενο μένος, αφού του κατάφερε περισσότερες από δέκα μαχαιριές. Τα ίχνη που άφησε πίσω του όμως, μεταξύ των οποίων και το φονικό όπλο, οδήγησαν γρήγορα στη σύλληψή του. Χθες ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα