Μπαράζ ληστειών στο κέντρο της Αθήνας

Κοσμήματα, χρήματα, κινητά τηλέφωνα ακόμη και ένα ποδήλατο, ήταν η λεία των κακοποιών, που το βράδυ έκαναν άνω κάτω το κέντρο της Αθήνας πραγματοποιώντας συνολικά 8 επιθέσεις εναντίων πεζών αλλά και ενός ιδιοκτήτη περιπτέρου.

Δύο ανήλικοι που περπατούσαν αμέριμνοι στην στην οδό Αιγίνης στην Κυψέλη, δέχθηκαν επίθεση από έξι αγνώστους, οι οποίοι  έκλεψαν το ποδήλατο του ενός και το κινητό του φίλου του και εξαφανίστηκαν.

Περίπου την ίδια ώρα, σε Αθήνα, Καλλιθέα, Πετράλωνα και Κυψέλη άγνωστοι επιτέθηκαν σε πεζούς από τους οποίους αφαίρεσαν τσάντες, πορτοφόλια και αλυσίδες λαιμού.

Θύμα ληστείας έπεσε και ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου στα Βριλήσσια, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι δράστες, χτύπησαν με μανία το θύμα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να του αρπάξουν τις εισπράξεις και εξαφανίστηκαν, προτού φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί.

Ένας νεαρός άνδρας στο Ίλιον, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυτώριο χασισόδενδρων. Έπειτα από έρευνες, οι αρχές εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 120 δενδρίλια χασίς, σπόρους για τα συγκεκριμένα φυτά καθώς και 666 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάναβης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα