Νεκρός στο σπίτι του στον Πειραία βρέθηκε 48χρονος

Νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες  μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε ένας 48χρονος σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Αλκιβιάδου 208 στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ενώ στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Οι συγγενείς του τον αναζήτησαν επί μέρες και απευθύνθηκαν στην αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σπίτι, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τον άτυχο άνδρα γυμνό.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα φέρεται να ειναι χτυπημένο πίσω μέρος του κεφαλιού του πιθανόν με μεταλλικό αντικείμενο, ενώ δίπλα από το σημείο που κείτονταν το άψυχο σώμα του εντοπίστηκαν μια ζώνη και ένα ζευγάρι γάντια.

Το γεγονός οτι δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης αλλά και οτι ο 48χρονος βρεθηκε γυμνός προσανατολίζει τις έρευνές της ΕΛΑΣ στην αναζήτηση του δολοφόνου στο στενό περιβάλλον του θύματος. Ωστόσο περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή για να έχουν πλήρη εικόνα για τις συνθήκες  θανάτου του 48χρονου, αλλά και τις καταθεσεις που θα πάρουν απο τους συγγενείς και φίλους του.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα