Η Έλσα σκοτώθηκε μαζί με τον γιο της ... Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη

Στη σχολή χορού της Έλσας Αθανασιάδου στην Αλεξανδρούπολη, η μουσική σταμάτησε… Κανείς δεν χορεύει. Κανείς δεν χαμογελάει. Είναι όλοι θλιμμένοι, είναι όλοι δακρυσμένοι…  Το ρολόι σταμάτησε το απόγευμα της Τρίτης, όταν η δασκάλα χορού άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μαζί με τον 7χρονο  γιο της. Το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης Φερών, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της Έλσας και του παιδιού της.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά και τρεις πυροσβέστες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός του ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα της Πυροσβεστικής που κατευθύνονταν στις Φέρες για κατάσβεση φωτιάς.

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην πόλη! Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το "αέρινο" κορίτσι με τα πράσινα μάτια έσβησε τόσο άδικα στο δρόμο, παίρνοντας μαζί και το αγγελούδι της…

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και μαθητές της σπουδαίας χορεύτριας είναι συντετριμμένοι. Έχουν βυθιστεί όλοι στο πένθος από την τραγική είδηση, ενώ τα social media έχουν γεμίσει με συλλυπητήρια και αποχαιρετιστήρια μηνύματα για την Έλσα και το παιδάκι της, που έφυγαν αγκαλιασμένοι, όπως συνήθιζαν να είναι πάντα και στην ζωή.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK

«Αντίο Αγαπημένη Φίλη. Αγαπημένη Δασκάλα μας. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας έμαθες για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισες, για τις ωραίες μέρες που περάσαμε μαζί. Αντίο Συμμαθητή μας αγαπημένε. Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ»

«Καλό ταξίδι Έλσα σε εσένα και στο αγγελούδι σου… Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου» .

«Ένας Άγγελος στη γειτονιά των Αγγέλων.... Νωρίς ...Πολύ νωρίς... Καλό σας ταξίδι»

«Έλσα, θα μείνεις ζωντανή στη μνήμη και στην καρδιά όλων, όχι μόνο για το αστείρευτο μουσικοχορευτικό ταλέντο, αλλά και για την βοήθεια που πρόσφερες απλόχερα σε όποιον είχε ανάγκη. Ήσουν εκείνη που είχες την ιδέα διοργάνωσης βραδιάς μουσικής και χορού στις 22/12/2001 κι έβαλες φτερά στο όνειρο για την απόκτηση μέσου μετακίνησης για τους μαθητές του ειδικού σχολείου και νηπιαγωγείου Αλεξανδρούπολης. Καλό ταξίδι Ελσα! Καλό ταξίδι Άγγελε»

Τους είπαν το τελευταίο αντίο

Η κηδεία της 47χρονης μητέρας και του γιου της τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε πολύ βαρύ κλίμα, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.

Το star.gr επικοινώνησε με φίλους της άτυχης μητέρας. Είναι όλοι σοκαρισμένοι και πολύ λυπημένοι. «Δεν υπάρχουν λόγια, η θλίψη μας είναι μεγάλη για τον αναπάντεχο χαμό της» λένε, επιθυμώντας για λόγους σεβασμού να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

"ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ - ΗΘΕΛΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ"

«Η Έλσα ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα! Ήταν όμορφη, πάντα περιποιημένη, πολύ δραστήρια και ταλαντούχα…. Ο πατέρας της ήταν γνωστός μαθηματικός και είχε για χρόνια φροντιστήριο στην Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο, η Έλσα δεν έγινε γνωστή λόγω του πατέρα της, αλλά γιατί πραγματικά ήταν ικανή και άψογη δασκάλα χορού. Η σχολή της είναι γνωστή στην πόλη, είχε πολλούς μαθητές και απασχολούσε αρκετούς υπαλλήλους.  Η Έλσα ήταν πολύ δυναμική, δεν έμενε απλά στα μαθήματα, αλλά οργάνωνε μοναδικά events για τους μαθητές της», είπε μια άλλη γνωστή της άτυχης μητέρας στο star.gr .

Η ίδια κυρία αποκάλυψε πως πριν γίνει το φριχτό δυστύχημα, η Έλσα πήγαινε να πάρει τον αγαπημένο της γιο από τον ιππικό όμιλο. Δυστυχώς η μοίρα τους έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο. Τους οδήγησε στο θάνατο, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια της δασκάλας χορού.

Για την άτυχη μητέρα, το 7χρονο αγγελούδι της, όπως μας είπαν, ήταν όλος της ο κόσμος! «Πάλεψε για να αποκτήσει τον μικρό. Δυσκολεύτηκε, ωστόσο τα κατάφερε, γιατί ήθελε πολύ ένα παιδάκι».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα