Στα χέρια της αστυνομίας ο ύποπτος για τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα

Οι αρχές προσήγαγαν τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, τον οποίο ίχαν αναζητήσει στο σπίτι τους στους Σοφάδες Καρδίτσας και δεν τον είχαν βρει. Τελικά, εντοπίστηκε σε περιοχή της Ευρυτανίας.

Πρόκειται για έναν άνδρα που ήταν στο φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν και πελάτης της παιδοψυχιάτρου. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook, βρέθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της Θώμης!

Η ανάρτηση που προκάλεσε πολλά ερωτήματα

Στην ανάρτησή του επισημαίνει πως είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί της και την ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα του απάντησε θετικά αν και του είπε πως έχει πυρετό.  Πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από την παιδοψυχίατρο, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του! Όταν συνήλθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του γυμνός, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο λάστιχο στο αυτοκίνητο του. Στη συνέχεια ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού.

Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια μοναχοί τον έδιωξαν. Οι πληροφορίες του tvstar.gr λένε πως τελικά, βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας. Εκεί διερχόμενοι τον είδαν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της ασφάλειας Λαμίας.

Αυτή την ώρα μεταφέρεται στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Πάντως, σύμφωνα με το LamiaStar, το κείμενο του είναι γεμάτο ασυναρτησίες. Η Θώμη Κουμπούρα και ο ύποπτος για την δολοφονία της άνδρας, γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ήταν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στον πολιτικό φορεά Ελλήνων Συνέλευσης και ο άνδρας, όπως ο ίδιος αναφέρει πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει την βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα. Μάλιστα αυτό αναφέρει και σε μικρό video που έχει αναρτήσει στη σελίδα του στο facebook.

Aυτό που μένει τώρα είναι να καταλήξουν οι αστυνομικοί είναι αν είναι πράγματι ο δολοφόνος ή όχι...

Οικογενειακή τραγωδία στο Βροντάδο της Χίου

LamiaStar

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα