Φως στη δολοφονία του κατεψυγμένου ναυτικού. Πως πιάστηκε η γυναίκα - ράχνη

Το «Τούνελ» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, παρουσίασε όλες τις εξελίξεις της άγριας δολοφονίας που σόκαρε το Πανελλήνιο, με θύμα τον "κατεψυγμένο" ναυτικό Βασίλη Κοκκίνη.

Οι Αστυνομίες δύο χωρών αναζητούσαν από το καλοκαίρι την γυναίκα – «αράχνη» που τελικά έπεσε στην παγίδα τους.

Η γυναίκα που κατέψυξε τον πρώην σύζυγο της, σε απόσταση αναπνοής από το παιδί τους, πιάστηκε στη τσιμπίδα των Βουλγαρικών Αρχών.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή μέσω Skype η Μπόικα Αθανάσοβα, ανταποκρίτρια στην Ελλάδα του βουλγαρικού τηλεοπτικού σταθμού Nova TV, μετέφερε στο «Τούνελ» όλες τις λεπτομέρειες.

Όπως είπε , η Ανέλια Αλεσάντροβα 49 χρόνων, συνελήφθη στις 15 Νοεμβρίου στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας. Η γυναίκα-αράχνη προσπαθούσε να το σκάσει στη Ρουμανία μαζί με τον 14χρονο γιο της, χρησιμοποιώντας πλαστά διαβατήρια. Οι Βουλγαρικές Αρχές αντιλήφθησαν την πλαστότητα των εγγράφων και ξεκίνησαν τον έλεγχο…

Διαπίστωσαν πως σε βάρος της εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του πατέρα του παιδιού της, την Πρωτοχρονιά του 2015.

Η 49χρονη γυναίκα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Βίντιν, κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία.

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, το Βουλγαρικό δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα δικαστεί στη χώρα της, ή αν θα εκδοθεί στην Ελλάδα.

Ο 14χρονος γιος του άτυχου ναυτικού και της Αλεσάντροβα, φιλοξενείται σε χώρο των κοινωνικών υπηρεσιών της πόλης Βίντιν. Εκτιμάται ότι θα παραμείνει εκεί για τουλάχιστον έξι μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν στο διάστημα αυτό δεν ενδιαφερθεί κάποιος είτε από το συγγενικό περιβάλλον του Κοκκίνη, είτε της Αλεσάντροβα, το παιδί θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια μέχρι να συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Το κουβάρι του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν στην Αθήνα τους συνεργούς της και ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της.

Οι Αρχές αναζητούν έναν ακόμη συνεργό της σατανικής γυναίκας στο στυγερό έγκλημα. Πρόκειται για έναν 29χρονο Ρουμάνο, του οποίου οι μετακινήσεις είχαν «κλειδώσει» μεταξύ Ρουμανίας και Μάλτας. Δεν αποκλείεται η απόπειρα διαφυγής της προς τη Ρουμανία, να είχε γίνει μετά από συνεννόηση μεταξύ τους.

Το χρονικό της φρίκης

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε στις αρχές του χρόνου στην καρδιά της Αθήνας. Θύμα ο ναυτικός Βασίλης Κοκκίνης που θεωρείτο αγνοούμενος για έναν χρόνο. Ο άτυχος 63χρονος βρέθηκε κυριολεκτικά κατεψυγμένος μέσα σε ψύκτη, στο διαμέρισμα που διατηρούσε η Βουλγάρα πρώην σύζυγος του και μητέρα του παιδιού του στην Καλλιθέα.

Το πτώμα ανακάλυψε τυχαία δικαστικός επιμελητής που πήγε στο σπίτι να της επιδώσει έξωση, γιατί δεν είχε πληρώσει ενοίκια ενός χρόνου. Η Ανέλια Αλεσάντροβα είχε «εξαφανιστεί» την περίοδο που «χάθηκε» και ο άνδρας της.

 

 

 

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα