Σε κρίσιμη κατάσταση ο 4χρονος μετά τη φωτιά από αναμμένο κερί

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο μικρός Στέφανος ο οποίος εδώ και λίγα 24ωρα έχει στο πλευρό του και τη μητέρα του Δήμητρα, η οποία ήρθε με εντολή του Εισαγγελέα στην Αθήνα, από τη Λάρισα.

Η ίδια μιλώντας στο protothema.gr είπε: «Ήμουν κρατούμενη δυο μέρες λες και ήμουν εγκληματίας. Πέρασα πολύ δύσκολα. Μου είχαν απαγορεύσει να βλέπω το παιδί μου. Ο εισαγγελέας με λυπήθηκε, με άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους βέβαια και μου είπε να πάω κοντά στο παιδί μου, που περνάει δύσκολα στο νοσοκομείο».

Μη έχοντας ξεπεράσει ακόμη το σοκ, μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και που θα τη βαραίνουν σε όλη της τη ζωή: «Το ρεύμα στο σπίτι μου ήταν κομμένο από τον Φλεβάρη μήνα. Αναγκάστηκα να συνδέσω το ρεύμα παράνομα για να μπορέσουμε να κινηθούμε στο σπίτι. Μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί είχα ρεύμα στο σπίτι. Μετά κόπηκε.
Η μητέρα του 4χρονου που λίγο έλειψε να καεί ζωντανό: Άπλωνα τα χέρια μου και δεν μπορούσα να το φτάσω - Media
Εκείνο το πρωινό, είχα γυρίσει από τη δουλειά μου στο σπίτι, γιατί δουλεύω βράδυ και άναψα ένα κερί μέσα σε ένα πλαστικό μπουκάλι. Το παιδί το είχα στο καρότσι. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέχρι να βγω από την τουαλέτα είχε πάρει φωτιά το καθιστικό. Είχε ντουμανιάσει όλο το σπίτι. Δεν έβλεπα που είναι το καρότσι. Άκουγα το κλάμα του παιδιού, άπλωνα τα χέρια μου και δεν μπορούσα να το πιάσω. Πνιγόμουν από τους καπνούς.

Αίμα για τα μάτια μιας γυναίκας στο Άργος



Μετά σταμάτησα να ακούω το κλάμα του παιδιού και οι γείτονες που ήρθαν να βοηθήσουν δεν μπορούσαν να μπουν μέσα. Και οι πυροσβέστες έσπασαν τα τζάμια για να μπορέσουν να φτάσουν στο παιδί. Όταν μας πήγαν στο νοσοκομείο φώναζα, «αφήστε με να δω το παιδί μου» και ρωτούσα αν είναι καλά. Τους έλεγα δεν θέλω να με εξετάσετε, αν δεν δω πρώτα το παιδί μου. Πέρασα πολύ δύσκολα και συνεχίζω να περνάω γιατί το παιδί μου αυτή τη στιγμή είναι στην εντατική και η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη».

Η ίδια βρίσκεται αυτή τη στιγμή ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και όπως λέει θα μείνει στην Αθήνα μέχρι να γίνει καλά το παιδί της και να ξαναγυρίσουν στη Λάρισα.

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα