Έγκλημα στο Κορωπί: Έξι μαχαιριές στην πλάτη δέχθηκε το θύμα

Αποκαλυπτική για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 35χρονη στο Κορωπί είναι η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία, μαζί με όσα προέκυψαν από την κύρια ανάκριση για το φονικό (από έρωτα) που έγινε στις αρχές Αυγούστου, βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε πισώπλατες μαχαιριές με κουζινομάχαιρο από την 26χρονη, ερωμένη του συζύγου της. Οπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, η φόνισσα κατάφερε έξι μαχαιριές στην πλάτη και στο πίσω μέρος του θώρακα της 35χρονης με το κουζινομάχαιρο, μήκους άνω των οκτώ εκατοστών.

Πολλαπλοί τραυματισμοί

«Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την 3/8/2016 περί ώρα 20.50 με πολλαπλούς τραυματισμούς από νύσσον όργανο (κουζινομάχαιρο) από οικείους της σε κατάσταση μυδρίασης» αναφέρει ο ιατροδικαστής. Βάσει της νεκροψίας – νεκροτομής, η μητέρα δύο παιδιών δέχτηκε χτυπήματα στην οπίσθια θωρακική χώρα, στην αριστερή θωρακική πλευρά, στη δεξιά μασχάλη και στην ωμοπλάτη, ενώ δύο μαχαιριές έπληξαν ζωτικά όργανα: «Διαμπερές τραύμα με τραύμα εισόδου στην πλάγια επιφάνεια του άνω λοβού του δεξιού πνεύμονα μήκους τεσσάρων εκατοστών και τραύμα εξόδου στην πρόσθια επιφάνεια του άνω λοβού του δεξιού πνεύμονα μήκους δύο εκατοστών» ήταν το πρώτο θανάσιμο τραύμα, ενώ για το δεύτερο αναφέρεται: «Τραύμα μήκους ενός εκατοστού και βάθος τεσσάρων στην οπίσθια επιφάνεια του κάτω λοβού του αριστερού πνεύμονα».

Η γυναίκα είχε εκδορές σε πολλά σημεία του σώματός της, κάτι που σημαίνει ότι προηγήθηκε πάλη και όλα δείχνουν ότι η Θεοδώρα αμυνόταν μέχρι την τελευταία στιγμή!

Η 26χρονη και ο 42χρονος (που την επόμενη ημέρα, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της γυναίκας του, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πατέρα της ερωμένης του) είναι προφυλακισμένοι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα