Θρήνος για τη Ματίνα τη Δημοτική αστυνομικό. Έβαλε ασπίδα το σώμα της

Θρήνος για την 34χρονη Ματίνα Νικολάου που έχασε την ζωή της εν ώρα εργασίας. Η Δημοτική αστυνομικός θυσιάστηκε βάζοντας το σώμα της ασπίδα για να σωθούν παιδάκια από αυτοκίνητα που έκαναν κόντρα.

Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο, πάνω στο πεζοδρόμιο, το οποίο έτρεχε με εγκληματική ταχύτητα.

Η 34χρονη Ματίνα  "έφυγε από τη ζωή", αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν, "σκορπίζοντας τη θλίψη" στους συναδέλφους της, στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, όπως ανακοίνωσε, μιλώντας στο epoli.gr, η πρόεδρος των εργαζομένων, κα. Μαρία Παπαδοπούλου.

H άτυχη Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά, την περασμένη Τετάρτη, ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, συνοδεύοντας παιδιά του Δήμου, στην καλοκαιρινή απασχόληση. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο, πάνω στο πεζοδρόμιο, το οποίο έτρεχε με εγκληματική ταχύτητα.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε όλους. Ειδικά στη γυναίκα που δούλευε πλάι της, που μοιραζόταν καθημερινά τις χαρές και τις λύπες, το χαμόγελο και το δάκρυ όπως λέει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της...

Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο ο δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού ααναφερόμενος στο τροχαίο που της στοίχησε τη ζωή.

Το μήνυμα του Δμάρχου στο Facebook

«Έχασε την άνιση μάχη η 34χρονη Δημοτικός μας Αστυνόμος Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συνόδευε τα παιδιά μας στην καλοκαιρινή απασχόληση. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με εγκληματική ταχύτητα. Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση . Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας.»

Το “τελευταίο αντίο” στη Ματίνα θα “ειπωθεί” από οικογένεια, φίλους και συναδέλφους, το Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016, στις 11.30 το πρωί, στην Εκκλησία Μεταμόρφωση Σωτήρος Σουρμένων.

H άτυχη Ματίνατραυματίστηκε σοβαρά, την περασμένη Τετάρτη, ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας. Είδε ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα να κατευθύνεται προς τα παιδιά που συνόδευε και μπήκε μπροστά για να τα προστατέψει. Το αυτοκίνητο “ανέβηκε” στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να την τραυματίσει πολύ σοβαρά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα