Ανατριχίλα και σοκ προκαλεί η υπόθεση της εξαφάνισης του πτώματος ενός νεογνού, το οποίο «έσβησε» λίγες ημέρες μετά από τη γέννησή του, τον περασμένο Απρίλιο, στη Θεσσαλονίκη.
Η διαίσθηση των γονιών, οι οποίοι δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις των γιατρών για τον θάνατο του παιδιού τους, βγήκε αληθινή.
Κατά την εκταφή, που διέταξε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και έγινε χθες στο Κοιμητήριο της Θέρμης, αποδείχθηκε ότι το πτώμα του βρέφους είχε εξαφανιστεί από τον τάφο.
Σοκαρισμένος από την υπόθεση δηλώνει και ο ιατροδικαστής Δημήτρης Ψαρούλης, ο οποίος είχε κληθεί να διενεργήσει εξέταση DNA στη σορό του βρέφους.
Όπως ανέφερε, από τη νεκροψία-νεκροτομή που έχει διενεργήσει ο ίδιος τον περασμένο Απρίλιο, προέκυψε ότι το νεογνό πέθανε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που προκαλεί πύκνωση των πνευμόνων.
Αυτή ήταν και η εξήγηση που είχαν δώσει οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στους χαροκαμένους γονείς. Το παιδί τους, μαζί με άλλα τρία βρέφη, είχε προσβληθεί από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που είχε προσβάλει το σύνολο της νεογνολογικής κλινικής.
Σοκ ! Υπόθεση εξαφάνισης πτώματος νεογνού στη Θεσσαλονίκη
Διαβάστε ακόμα

Διπλός σεισμός έως 5,3 Ρίχτερ στη Γαύδο: Προληπτικό κλείσιμο και εκκένωση στη Σαμαριά – Τι λένε οι σεισμολόγοι
Ισχυρή σεισμική δραστηριότητα αναστάτωσε την Κρήτη το μεσημέρι του Σαββάτου...

Θρίλερ στα Χανιά: Ταυτοποιήθηκε το αίμα της Σταυρούλας στο σπίτι του 43χρονου
Ραγδαίες και καταλυτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της...

Πανελλήνιες 2026: Εξετάστηκαν στη Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία οι υποψήφιοι
Με τη διεξαγωγή του ειδικού μαθήματος «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και...

Το τελευταίο 'αντίο' στον Ανδρέα Μαζαράκη: Ποιοι πολιτικοί και καλλιτέχνες βρέθηκαν στο Α' Νεκροταφείο
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης πραγματοποιήθηκε στο Α' Νεκροταφείο...