Επεισόδια στο υπουργείο από τους αγρότες: Πέτρες, δακρυγόνα και σπασμένα τζάμια!

Χρησιμοποιώντας τα σώματά τους και πετώντας πέτρες εναντίον των ΜΑΤ, αγρότες επιχειρούν να εισέλθουν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ οι αστυνομικοί προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση χημικών.
Από νωρίς το πρωί, που έφτασαν στο κτίριο οι αγρότες της Κρήτης ήθελαν να κάνουν κατάληψη στην είσοδο του υπουργείου κάτι που δεν τους επετράπη. Μέσα στο κτίριο υπάρχουν υπάλληλοι που κάνουν στάση εργασίας.
Οι αγρότες σπάνε τζάμια με πέτρες, έχουν ρίξει με πέτρες όλα τα παράθυρα του υπουργείου. Εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.
Με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά τους οι αγρότες εκτοξεύουν αντικείμενα, καπνογόνα και πέτρες προς την αστυνομία.
Σοβαρά επεισόδια τώρα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ντου αγροτών και χημικά από την αστυνομία. Πετροπόλεμος στους γύρω δρόμους.

"Το υπουργείο είναι το σπίτι μας" λένε οι Κρητικοί αγρότες και ζητούν να μπουν μέσα.
Πέτρες, "κατσουνιές", δακρυγόνα και σπασμένα τζάμια!

Τα αίματα άναψαν πριν από λίγο έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης όπου είναι συγκεντρωμένοι αγρότες από την Κρήτη με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια. Οι αγρότες άρχισαν να πετούν πέτρες κατά των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια καθώς επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο του υπουργείου. Τα ΜΑΤ απάντησαν με χρήση δακρυγόνων.

Αρκετοί ήταν οι αγρότες που με τις κατσούνες τους χτύπησαν τις ασπίδες των ΜΑΤ, άλλοι αναποδογύρισαν ζαρντινιέρες και κάδους, ένω έβαλαν και φωτιά σε έναν από αυτούς!

Απίστευτες εικόνες έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Δείτε τη στιγμή της έντασης!
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα