Ο Σάκης Ρουβάς βάφτισε την κόρη του

Και το όνομα αυτής, Αναστασία. Οπως του μπαμπά της, δηλαδή! Χθες στη 1.00 το μεσημέρι βάφτισαν την κορούλα τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μονή Παντοκράτορα στην Καλλιτεχνούπολη, παρουσία πολύ στενών, αγαπημένων ανθρώπων τους και φυσικά των συγγενών τους. Οι καλεσμένοι -εννοείται- δεν ξεπερνούσαν τους πενήντα. Απαντες είχαν κληθεί μέσω τηλεφώνου να παρευρεθούν στο μυστήριο, προκειμένου να μη διαρρεύσει η πληροφορία στα μέσα ενημέρωσης. Τελικά δεν τα κατάφεραν...

Μπορεί το νέο να έσκασε λίγο πριν από τη βάφτιση στα δημοσιογραφικά γραφεία, ωστόσο όλοι ήταν απίκο. Από τις 12.30 εικονολήπτες, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ιερό ναό για τη βάφτιση της μπέμπας του ζευγαριού, που πήρε το όνομα του μπαμπά της - Αναστάσιος είναι το βαφτιστικό όνομα του δημοφιλούς τραγουδιστή. Νονά της μικρής ήταν η Εμμανουέλα Παυλίδου, εδώ και πολύ καιρό φίλη του τραγουδιστή και του top model. Η Εμμανουέλα ήταν το δεξί χέρι της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη και διατελεί γενική γραμματέας του Ιδρύματος Μερκούρη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σαν χθες γεννήθηκε η Μελίνα.

Η Αναστασία έκλαψε, όπως όλα τα παιδάκια, στη διάρκεια της βουτιάς στην κολυμπήθρα. Η μικρή πρωταγωνίστρια, ντυμένη στα λευκά, έκανε τον μπαμπά Sakis να λιώνει. Περήφανος μετά την ολοκλήρωση της τελετής εξήλθε από την εκκλησία (φορώντας τα χαρακτηριστικά γυαλιά «Aviator»), την κρατούσε στην αγκαλιά του και πόζαρε μαζί της. Η μαμά Κάτια, ντυμένη στα μπορντό και φορώντας τεράστια μαύρα γυαλιά, έλαμπε.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαριάννα Λάτση, το ζεύγος Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού με τις κόρες τους Αμαλία και Αλεξάνδρα (που ήταν ασορτί ντυμένες - με μαύρα κολάν) και τον γιο τους Μάξιμο που κρατούσε αρκουδάκι, ο καλός φίλοος του Σάκη εδώ και πολλά χρόνια Ηλίας Κοκοτός, το ζεύγος Γιώργου και Μαρίας Λεβέντη με τα τρία παιδιά τους, ο Κώστας και η Χριστιάννα Καίσαρη, η Ελένη Κούρκουλα με τον σύζυγό της Διονύση Παναγιωτάκη, ο Τζώνη Καλημέρης με τη σύζυγό του Μαρία Ιωάννου και τα παιδιά τους κ.ά.

Να προσθέσουμε ότι από τη στιγμή που το ζευγάρι πληροφορήθηκε πως είχε διαρρεύσει το μυστικό σχετικά με την ημέρα και την ώρα που θα βάφτιζε την μπέμπα του επιστράτευσε προσωπικό που πηγαινοέφερνε γλυκά στους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους και τους εικονολήπτες που βρέθηκαν εκεί. Ολοι, φυσικά, μετά το τέλος του μυστηρίου έδωσαν τις ευχές τους για τη νεοφώτιστη.

Στη συνέχεια το ζευγάρι άνοιξε το σπίτι του στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του. Το «οχυρό» του Sakis και της Κάτιας στον Νέο Βουτζά πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα και πρωταγωνίστρια τη μικρή Αναστασία. Να σας ζήσει.

Το ζευγάρι, που δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του, επέλεξε την Ιερά Μονή της Παντοκράτορος στο Πικέρμι για την βάπτιση, ενώ έδωσε στην μικρή το όνομα του… μπαμπά της.

Η «Πρωινή Μελέτη» αποκαλύπτει ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή αυτή, αλλά βασίζεται σε ένα τάμα του Σάκη.

Δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη της εκπομπής και τις αποκλειστικές εικόνες από την τελετή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα