Αργολίδα: Συγκλονίζει ο μυστηριώδης θάνατος 42χρονου καπετάνιου

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στην Κοιλάδα Ερμιονίδας από το θάνατο του 42χρονου πατέρα ενός 12χρονου κοριτσιού, ο οποίος εργαζόταν ως καπετάνιος γνωστής ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού ενός ατόμου από το φιλικό του περιβάλλον, σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και το θώρακα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Στην αρχή η αστυνομία εξέτασε το σενάριο της αυτοκτονίας, καθώς δίπλα του βρέθηκε ένα περίστροφο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το θύμα «κατέληξε από κακώσεις κεφαλής και θώρακος, οι οποίες έχουν προκληθεί από πυροβόλο όπλο». Πώς, όμως, κάποιος που επιχειρεί να αυτοκτονήσει, πυροβολεί δύο φορές κατά του εαυτού του, τη μία στο θώρακα και την άλλη στο κεφάλι; Και γιατί να αυτοκτονήσει στην αυλή ενός φιλικού σπιτιού και όχι στη δική του οικεία ή σε άλλο προσωπικό του χώρου;

Στα παραπάνω ερωτήματα προσπαθεί να δώσει απάντηση το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Έχουν παρθεί καταθέσεις από πολλά άτομα του οικογενειακού και φιλικού του περιβάλλοντος και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Στο σημείο μετέβη και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου. Όλη η τοπική κοινωνίας της Κοιλάδας Ερμιονίδας έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ το πρωί της Τετάρτης συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί είπαν το τελευταίο αντίο στον Θανάση Λάμπρου.

patrisnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα