Κατάθεση ταξιτζή: Μου κόλλησε το καλάσνικοφ στο στομάχι

Κατάθεση, ενώπιον των Αστυνομικών Αρχών έδωσε ο οδηγός ταξί, που πήρε τον Αλβανό κακοποιό που "γάζωσε" το βράδυ του Σαββάτου μπαρ στο Μικρολίμανο, ώστε να διαφύγει από το χώρο του μακελειού.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, ο οδηγός δεν είχε καταλάβει τι συνέβη μέχρι που ο πιστολέρο μπήκε στο ταξί στη θέση του συνοδηγού και του κόλλησε το καλάσνικοφ στο στομάχι. Του ζήτησε να κατευθυνθούν προς την Ευελπίδων, αλλά λίγο μετα τον Άρειο Πάγο του είπε να σταματήσει σε μια πλατεία, όπου έχει πιάτσα ταξί.

Σύμφωνα με το naftemporiki.gr, το ταξίμετρο έγραφε 22,50 ευρώ. Του έδωσε 30 ευρω και πριν κατέβει του είπε να του δώσει το τηλέφωνό του. Αν και ο ταξιτζής αρνήθηκε δεν ήταν σε θέση να μην το κάνει. Ο κακοποιός του τηλεφώνησε από το κινητό του για να βεβαιωθεί ότι είναι σωστό το νούμερο και του είπε: «Ξέρεις τι σημαίνει αυτό». Βγήκε απο το ταξί επιβιβάστηκε σε άλλο και εξαφανίστηκε.

Ο δικηγόρος του δήλωσε ακόμη ότι ο 50χρονος ταξιτζής φοβισμένος δεν μίλησε σε κανέναν μέχρι που έμαθε οτι συνελήφθη ο Αλβανός και ττου τηλεφώνησε.
Συνοδεία του δικηγόρου του πήγε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση. Στους αστυνομικούς είπε ότι ήταν τρομοκρατημένος και δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτα.

Η αστυνομία αναζητά τον δεύτερο ταξιτζή και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για συνεργό του Αλβανού κακοποιού, με τον οποίο επικοινωνήσε για να ζητήσει βοήθεια μετά το μακελειό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα