Νέες αποκαλύψεις για το μακελάρη του Μικρολίμανου. Συμμορία συμβολαίων θανάτου

Μία στυγερή εγκληματική οργάνωση «αποκαλύφθηκε» μετά την σύλληψη του πιστολέρο που σκόρπισε τον τρόμο το περασμένο Σάββατο στο Μικρολίμανο.

Μέχρι στιγμής, εκτός από τον 31χρονο Αρμπέρ Μπάκο, έχουν συλληφθεί δύο άτομα, ωστόσο αναζητούνται ακόμη επτά μέλη της συμμορίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα από τα μέλη της οργάνωσης έχει δραπετεύσει από τις φυλακές της Κέρκυρας. Αναζητείται και ο οδηγός ταξί, ο οποίος παρέλαβε τον 31χρονο Αλβανό από το Μικρολίμανο, μετά την επίθεση.


Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης, καθώς και ένα ακόμη μέλος, επίσης αλβανικής καταγωγής. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο αρχηγός είναι ο νούμερο ένα εκτελεστής συμβολαίων θανάτου στον χώρο της αλβανικής μαφίας.

«Δεν καταλαβαίνω πώς άρπαξα το καλάσνικοφ»

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κρησφύγετο του πιστολέρο στο Γουδή. Άνδρες του ΕΚΑΜ περικύκλωσαν την πολυκατοικία στην οποία διέμενε. Κατευθύνθηκαν στο διαμέρισμα του 31χρονου Αλβανού στο υπόγειο, έσπασαν την πόρτα της εισόδου και τον αιφνιδίασαν.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πρώτη του κατάθεση ο Αλβανός ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν θυμάται τίποτα από όσα έγιναν στο Μικρολίμανο, εκεί όπου γάζωσε μαγαζί στο οποίο βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή δεκάδες θαμώνες.

«Ήμουν μεθυσμένος, δεν ξέρω τι έγινε και πως έγινε. Έπινα με την παρέα μου, μόνο αυτό θυμάμαι. Υπήρχαν στο νυχτερινό κέντρο δύο γυναίκες με τις οποίες μιλούσα. Δεν καταλαβαίνω πως άρπαξα το καλάσνικοφ και άρχισα να πυροβολώ. Θυμάμαι μόνο τι έκανα για να εξαφανίσω το όπλο και να φύγω από το Μικρολίμανο».

«Ψύχραιμο και αποφασισμένο να σκοτώσει» χαρακτηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης τον πιστολέρο. Οι αξιωματικοί που εξέτασαν τον δράστη κάνουν λόγο για ένα ψυχωτικό άτομο με καταπιεσμένα σύνδρομα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα