Ενώπιον Εισαγγελέα ο μακελάρης του Μικρολίμανου. Τι υποστηρίζει

Ενώπιον του Εισαγγελέα θα  οδηγηθεί σήμερα  το μεσημέρι ο 31χρονος Αλβανός Αρμπέρ Μπάκο, που τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με ένα καλάσνικοφ, άνοιξε πυρ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας τουλάχιστον 11 άτομα.

Ο 31χρονος δράστης της επίθεσης στο νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας και οπλοχρησία.

Μαζί με τον μακελάρη , ο οποίος εντοπίστηκε χθες Τετάρτη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της ασφάλειας και ανδρών των ΕΚΑΜ σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή Γουδή, συνελήφθη και ένας 23χρονος ομοεθνής του, που φέρεται ότι τον φιλοξενούσε, εναντίον του οποίου    έχει σχηματιστεί δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.



Ο 31χρονος αφού απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα στα δικαστήρια του Πειραιά, αναμένεται να οδηγηθεί στη συνέχεια στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, καθώς ο συλληφθείς φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες τρεις ένοπλες επιθέσεις.

Στο Μεταξουργείο που είχε είχε χάσει τη ζωή του ένας 43χρονος άνδρας, ενώ είχε τραυματιστεί και μια γυναίκα.


"Δεν θυμάμαι τι συνέβη εκείνο βράδυ" υποστηρίζει ο Αλβανός κακοποιός για το μακελειό στο Μικρολίμανο

Σύμφωνα με πληροφορίες του  ο Αλβανός συλληφθέντας κατά την προανάκριση υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα από το μακελειό στο Μικρολίμανο

Ο 31χρονος ισχυρίστηκε ότι έφυγε από το σημείο με ταξί, ενώ ήταν μεθυσμένος και για αυτό τον λόγο δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη.

Ο Αρμπέρ Μπάκο αρνήθηκε ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία στο Μεταξουργείο, ενώ παραδέχτηκε την επίθεση στο καφενείο στον Άγιο Παντελεήμονα, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι είχε πάρει εντολή από κάποιους που είχαν διαφορές με τον ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα