Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία λόγια του 13χρονου Θοδωρή

Ο μικρός Θοδωρής δεν είναι πλαόν ανάμεσά μας ... Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την απίστευτη τραγωδία που εξελίχθηκε την Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη.

Πένθιμο είναι το κλίμα και στο σχολείο του, όπου οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριες του δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως ένα παιχνίδι στέρησε τη ζωή στο φίλο τους, που βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από φωταγωγό πολυκατοικίας.

Μια συμμαθήτριά του δήλωσε πως ο άτυχος μαθητής λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία πνοή του μίλησε μαζί της. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο μικρός φέρεται να της είπε λίγη ώρα πριν το τραγικό συμβάν, πως ένιωθε τυχερός γιατί θα σχολούσε νωρίτερα λόγω των εκλογών και θα μπορούσε να παίξει με τους φίλους του.

Ο 13χρονος ήταν ένα παιδί που ασχολούταν με τον αθλητισμό και συμμετείχε σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου. Οι φίλοι του ήξεραν ότι ανεβαίνει σε ταράτσες, αλλά όχι ότι κάνει παρκούρ. Και αυτό ήταν τελικά που του στοίχισε τη ζωή. Μετά την προσευχή στο σχολείο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου 13χρονου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα