Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα καθήκοντος

Τραγικό θάνατο βρήκε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ την ώρα του καθήκοντος. Ο άτυχος αστυνομικός παρασύρθηκε την ώρα ελέγχου σε διεργόμενο όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 23.40 το βράδυ της Τρίτης στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος των ΙΚΕΑ

Τρεις μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για έλεγχο. Κατά τη διεξαγωγή του ελέγχου, ένα διερχόμενο όχημα παρέσυρε τον ένα εξ αυτών, ο οποίος εκτινάχθηκε στην αριστερή λωρίδα, όπου τον χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο.

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό σταμάτησε με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα δύσκολη η πρόσβαση στο σημείο και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να καταφέρει να παραλάβει τον σοβαρά τραυματισμένο αστυνομικό με καθυστέρηση 20 λεπτών.

Οι άνδρες της τροχαίας έκλεισαν τη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, προκειμένου να διευκολυνθεί η διακομιδή του τραυματία στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αστυνομικός ήταν 30 ετών, υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά και ήταν πατέρας ενός βρέφους έξι μηνών. Η καταγωγή του ήταν από το Γύθειο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο αστυνομικός τελικώς εισήχθη στο Νοσοκομείο λίγο πριν τις 12 το βράδυ. Δεν είχε λειτουργίες στα ζωτικά του όργανα, οι κόρες των ματιών του δεν ανταποκρίνονταν και βρισκόταν σε τεχνική υποστήριξη καθώς δεν είχε αναπνοή. Ο βαριά τραυματίας φέρεται να έφερε κακώσεις στο κεφάλι, τον θώρακα και ενδεχομένως την κοιλιακή χώρα και τη λεκάνη, ωστόσο προτεραιότητα των ιατρών ήταν να τον επαναφέρουν καθώς η καρδιά του δεν είχε χτύπους. Στις 12.35, μετά από 40 περίπου λεπτά στην ανάληψη, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 20 συνάδελφοί του οι οποίοι σοκαρίστηκαν και βυθίστηκαν στο πένθος με την είδηση του θανάτου του.

Ο αστυνομικός φέρεται να ήταν ηλικίας 33 ετών. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ανακοινωθούν ύστερα από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα