Ποιος είναι ο νεαρός - συνεργάτης, Μαζιώτη που συνελήφθη στο Βύρωνα

Ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και άλλες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Εφετών σε βάρος του νεαρού που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στον Βύρωνα.

Ο κατηγορούμενος , που φέρεται να σχετίζεται με τον καταδικασμένο για την υπόθεση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας Νίκο Μαζιώτη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να λογοδοτήσει στον Ανακριτή την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο 30χρονος δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές και αρνείται να  πει το όνομά του και να δώσει τα αποτυπώματά του!

 

Οι αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε εδώ και μέρος το ύποπτο γκαράζ στο Βύρωνα.

 

Την περασμένη Παρασκευή μπήκαν μέσα και το ερεύνησαν. Έπειτα Βρήκαν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος είναι ένας γιατρός στη Βαρυμπόμπη.

Οι αστυνομικοί μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του γκαράζ και τον έβαλαν να τηλεφωνήσει στον νεαρό και να του πει να πάει να το αδειάσει και να αφήσει τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη του καφενείου που βρισκόταν ακριβώς απέναντι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης ο νεαρός εμφανίστηκε, αφού έκανε βόλτα στο τετράγωνο για να δει μήπως υπάρχουν αστυνομικοί και στην συνέχεια μπήκε μέσα στο γκαράζ. Εκεί έμεινε για λίγο και μετά πήγε στο διπλανό καφενείο, όπου μέσα κάθονταν δυο άνδρες της αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι παρίσταναν τους πελάτες!

Τότε ο νεαρός πήρε έναν καφέ και άφησε τα κλειδιά πάνω σε ένα τραπέζι, αφού πρώτα τα σκούπισε με ένα χαρτομάντιλο!

Την ώρα που έφευγε, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αν και εκείνος προέβαλε αντίσταση!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα