Όταν ο 26χρονος που δολοφονήθηκε στη Μάνη απειλούσε τον Παπαδημούλη

Οι συγγενείς των δολοφονηθέντων νεαρών στη Μάνη αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση των δύο αγοριών με τη Χρυσή Αυγή, παρόλα αυτά τα τατουάζ με το εθνικιστικό περιεχόμενο και τις σβάστικες, αλλά και οι απόψεις που εξέφραζαν μέσω Facebook τα θύματα παραπέμπουν στην εθνικιστική ιδεολογία.

Μάλιστα, ο 26χρονος ΕΠΟΠ Γιάννης Κομμάτης στις 7 Αυγούστου, με ανάρτησή του στη σελίδα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυε απειλές κατά των Αριστερών. Συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει ένα βιντεάκι με ύμνους της χούντας γράφοντας «αφιερωμένο στους αριστερούς» και σημειώνοντας: «Θα σε έχω στα υπόψιν όταν έρθει η ώρα έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Aριστερούς…» αλλά και «Η Αριστερά δεν θα κυβερνήσει και αν τότε (σ.σ. αν κυβερνήσει η Αριστερά) τότε θα αναλάβει ο στρατός…».

Χθες ο κ. Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στη δολοφονία των δύο νέων στη Μάνη γράφοντας: «Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη www.aftodioikisi.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα