Μάνη: Συνελήφθη 19χρονος για τη δολοφονία των δυο νέων

Σχεδόν 24 ώρες μετά την διπλή στυγερή δολοφονία των δύο νεαρών, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγουρού από την Καλαμάτα και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο που έγινε στη Μάνη, η αστυνομία χτενίζει την περιοχή και έχει ήδη προχωρήσει σε 18 προσαγωγές και συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  συνελήφθη ένας 19χρονος Έλληνας ως βασικός ύποπτος και αναζητείται άλλος ένας συνομήλικός του. Συγκεκριμένα, δύο είναι οι βασικοί ύποπτοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση, για τους οποίους πιστεύεται πως σκότωσαν τους δύο νέους, ενώ ύποπτοι είναι άλλοι δύο οι οποίοι εκτιμάται πως βοήθησαν τους δράστες να πετάξουν τα πτώματα στην χαράδρα.

Μάλιστα, εντοπίστηκε στην Καλαμάτα η μοτοσυκλέτα των δυο νέων και οι άνδρες της ΕΛΑΣ ψάχνουν να βρουν το αυτοκίνητο των δραστών που μετέφερε τις σορούς των δυο παιδιών.

Ακόμα συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η δολοφονία: τα δύο θύματα είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια προτού δολοφονηθούν, ενώ οι δράστες πιθανότατα να τους είχαν στήσει ενέδρα.

Οι δύο νεαροί φέρεται να πυροβολήθηκαν από πολύ κοντινή απόσταση, καθώς οι σοροί τους φέρουν εγκαύματα από τα πυρά που δέχθηκαν.

Ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος...
0TRWG1HS.jpg
401T6S70.jpg

Ο 26χρονος ήταν σύμβουλος διατροφής και άσκησης με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία της Ηλείας.
S4PV8NXC.jpg

Επίσης ο λόγος του στυγερού εγκλήματος πιθανολογείται πως ήταν μια παρεξήγηση στο γυμναστήριο που πήγαιναν.

Οι έρευνες της αστυνομίας εκτείνονται σε όλη σχεδόν τη Μεσσηνία ενώ ψάχνουν και σπίτια υπόπτων.

Υπενθυμίζεται ότι τα δυο θύματα νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης ειδοποίησαν συγγενικά τους πρόσωπα ότι πάνε για μια δουλειά στην Καλαμάτα, όπου ήδη βρίσκονταν για διασκέδαση, και θα αργήσουν. Όμως τους είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Η ώρα πέρασε και συγγενής του ενός θύματος δήλωσε την εξαφάνιση των δύο ανδρών στην Ασφάλεια Καλαμάτας.

Ο 25χρονος οπλίτης Γιάννης Κομμάτης ήταν οπλίτης πενταετούς θητείας. Είχε σπουδάσει μηχανικός αυτοκινήτων στο Μαυρογένειο ΤΕΕ Σάμου.

.
1BQOT92F.jpg
1PJUL23S.jpg
QEEQ8G2X.jpg

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα