Εξετάζουν πολιτικές προεκτάσεις στο διπλό φονικό

Περίεργη τροπή πήρε η εξαφάνιση του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη και του 26χρονου Κώστα Σγούρου, στην περιοχή της Μάνης, η οποία κατέληξε σε μια άγρια δολοφόνια που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι δυο νεαροί, των οποίων τα ίχνη αγνοούνταν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Τρίτης και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έπεσαν θύματα μαφιόζικης εκτέλεσης αφού τα σώματά τους έφεραν πολλά τραύματα από σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, η αστυνομία εξετάζει αν το διπλό έγκλημα έχει πολιτικές προεκτάσεις καθώς οι δύο νεκροί φέρουν στο σώμα τους εθνικιστικά σύμβολα.

Οι αρχές όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οφείλουν να αναζητήσουν και εκεί τα αίτια που οδήγησαν στην άγρια δολοφονία των δύο νεαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο αδικοχαμένων ανδρών ήταν στρατιωτικός ενώ ο άλλος φέρεται να ήταν άνεργος ενώ έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς bodybuilding.

Τα κίνητρα της στυγερής δολοφονίας δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές πιθανότερο θεωρείται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Άγριο έγκλημα ο θάνατος των δύο φίλων. Ψάχνουν τους δολοφόνους

Στο νοσοκομείο για νεκροψία οι δύο σοροί

egklima-mani-2.png

egklima-mani-3.png

Σύμφωνα με το newit.gr, πρόκειται για τον 26χρονο Κωνσταντίνο Σγούρο που μαζί με τον 25χρονο φίλο του Γιάννη Κομμάτη, δολοφονήθηκαν άγρια κοντά στην Καρδαμύλη. Oπως έγραφε ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook ήταν λάτρης της υγιεινής ζωής και του bodybuilding.

Ο 26χρονος ήταν σύμβουλος διατροφής και άσκησης με καταγωγή από την Αρχαία Ολυμπία της Ηλείας.

Σύμφωνα με το προφίλ του στο facebook ζούσε στον Πειραιά.

Αγαπούσε την άσκηση και το bodybuilding.

kommatis1.jpg

Ο Γιάννης Κομμάτης που δολοφονήθηκε άγρια μαζί με τον 26χρονο φίλο του κοντά στην Καρδαμύλη είναι οπλίτης πενταετούς θητείας.

Ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης γεννήθηκε στη Σάμο και ζούσε στο Κοκκάρι.

Σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων στο Μαυρογένειο ΤΕΕ Σάμου αλλά τον κέρδισε ο στρατός. Ήταν οπλίτης πενταετούς θητείας.

Οι συνάδελφοί του στο στρατόπεδο τον αποκαλούσαν ο "αγαθός γίγαντας" λόγω της μυικής διαπλάσης και της αγάπης που είχε για τη γυμναστική κ το bodybuilding.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα