Άγριο έγκλημα ο θάνατος των δύο φίλων. Ψάχνουν τους δολοφόνους

Ως εγκληματική ενέργεια αντιμετωπίζει πλέον η Ελληνική Αστυνομία το θάνατο των δύο νεαρών, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία της Καλαμάτας, οι δύο άνδρες, ηλικίας 25 και 26 ετών, έχουν πυροβοληθεί.

Όπως όλα δείχνουν τώρα ο 25χρονος και ο 26χρονος είχαν τελικά “ραντεβού” με τους δολοφόνους τους.
Το τι ακριβώς συνέβη παραμένει άγνωστο. Είναι δεδομένο όμως για τους αστυνομικούς ότι οι δυο νεαροί είχαν τη μοιραία συνάντηση σε κάποιο σημείο με άγνωστα άτομα.

Άγνωστο γιατί οι δύο άνδρες δέχθηκαν πυρά από κυνηγετικό όπλο. Και οι δύο φέρουν πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι. Οι δράστες τους πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση.

Στο νοσοκομείο για νεκροψία οι δύο σοροί

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι άγνωστοι σκότωσαν τους δύο νεαρούς και στη συνέχεια μετέφεραν τα άψυχα σώματά τους στο σημείο όπου και εντοπίστηκαν χθες τη νύχτα στο δρόμο που οδηγεί από την Καρδαμύλη προς την Καλαμάτα.

Έτσι τώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θα αρχίσουν πλέον να αναζητούν τους δράστες και τα κίνητρα της δολοφονίας. Ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη και στη 1.30 ́ τα ξημερώματα της Τρίτης ενημέρωσαν τους δικούς τους ότι ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα. Από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής και οι γονείς του πρώτου που ανησύχησαν ενημέρωσαν συγγενείς του δεύτερου.

Όμως, ούτε εκείνοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον 25χρονο. Με το φόβο ότι οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς η διαδρομή είναι δύσκολη, οι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Αμέσως άρχισαν έρευνες στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύο άνδρες που έφτασαν από την Ελευσίνα μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.

Το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.

Το σημείο είναι πυκνόφυτο και δύσβατο, οι δράστες το επέλεξαν για να είναι δύσκολος ο εντοπισμός των πτωμάτων.
Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κάνουν χρήση της τεχνολογίας. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας εντόπισαν το τελευταίο σήμα του κινητού του ενός από τα δύο θύματα και στη συνέχεια με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ξεκίνησαν έρευνες.

Περισσότερες πληροφορίες για το ακριβώς συνέβη θα δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή που βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία.

Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτούς που είδαν τελευταίοι ζωντανούς τους δυο φίλους και από άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες εις εκ των δύο ήταν επαγγελματίας οπλίτης του Στρατού Ξηράς σε άδεια. Και οι δύο ασχολούνταν φανατικά με τη γυμναστική.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 25 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι χθες (19.8.2014) το απόγευμα βρέθηκαν νεκροί, σε απόκρημνο σημείο αγροτικής περιοχής στον Κάμπο του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

» Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου. Σημειώνεται ότι για τα δύο νεαρά άτομα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους χθες το μεσημέρι, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

» Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα