Ο "Κάτμαν" κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με τον Βεργή

Ο «Κάτμαν» κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με τους Οικολόγους του ανεπανάληπτου Δημοσθένη Βεργή! Το «τηλεπροξενιό» που έκανε στην εκπομπή της η Αννίτα Πάνια ανάμεσα στον Νίκο Κατέλη και το κόμμα του Δημοσθένη Βεργή «έδεσε» κι έτσι τελικά θα δούμε το όνομα του διάσημου πια συνεργάτη των «Παρατράγουδων» και του «Je t’aime» στο ευρωψηφοδέλτιο των οικολόγων!

Μετά τον ντόρο που προκάλεσε η πληροφορία ότι στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου θα συμμετάσχει με τους Ελληνες Οικολόγους και ο Νίκος Κατέλης, η «Espresso» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του κόμματος Δημοσθένη Βεργή, ο οποίος το επιβεβαίωσε αμέσως: «Ναι, είναι αλήθεια ότι το όνομα του Νίκου Κατέλη θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό μας. Τώρα που μιλάμε είμαι μαζί με τον δικηγόρο μου και το επιβεβαιώνουμε, και αύριο (σ.σ.: σήμερα) περιμένουμε το πράσινο φως από τον Αρειο Πάγο για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου»!

Οπως είπε στη συνέχεια ο κ. Βεργής, το «φλερτ» του κόμματός του με το... αστέρι της Αννίτας Πάνιας άρχισε στην εκπομπή της δεύτερης την περασμένη Κυριακή, όταν ήταν καλεσμένος ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του. «Ηταν ιδέα της Αννίτας» είπε ο εκκεντρικός πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων!

Μετά πάντως και τα όσα ακούστηκαν για την υποψηφιότητα του Νεοχωρίτη «Κάτμαν» το κόμμα πήρε και επίσημα θέση: «Μετά την πρόθεση της κυρίας Πάνια το επιτελείο μας συμφώνησε ότι βεβαίως τέτοια άτομα με μαθησιακές δυσκολίες και ικανότητες, όπως ο κύριος Κατέλης, έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν σε ένα ψηφοδέλτιο, εφόσον έχουν το δικαίωμα του “εκλέγειν” και του “εκλέγεσθαι”. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον βάλαμε στο ψηφοδέλτιο. Από τη στιγμή που όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι θεωρήσαμε δίκαιο και σωστό να τον έχουμε μαζί μας»!

Οπως είπε, τέλος, στην «Espresso» η γραμματέας του κ. Βεργή, η Μαριάννα Βασιλοπούλου, άλλα ονόματα από την ελληνική τηλεόραση, πλην του «Κάτμαν», δεν συμπεριλαμβάνονται στο συνδυασμό. «Το ψηφοδέλτιο στελεχώνουν αξιόλογοι άνθρωποι, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και καθηγητές, οι οποίοι όμως δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα