Η όμορφη αστυνομικός στην φρουρά του Βασίλη Κικίλια

Είναι 24 χρόνων με ύψος 1,85 κυκλοφορεί με μαύρα και οπλοφορεί. Η αμαζόνα του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια,  Χριστίνα Σιαμανδούρα φοράει τακούνια και... μαύρη καμπαρτίνα και γίνεται η σκιά του.

Εκτός από ψηλή είναι συνάμα πολύ γυμνασμένη και έντονα θηλυκή με σκληρό όμως προσωπείο και έτοιμη να το τραβήξει για την προστασία εκείνου... που συνοδεύει.

Με ημίπαλτο κατακαλόκαιρο εντοπίζεται να συνοδεύει τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, στο Ζάππειο σε κάποιες υποχρεώσεις του κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας.

Όταν έχει ελεύθερο χρόνο ακούει ελληνική μουσική, παίζει βόλεϊ , πηγαίνει για φαγητό με φίλους, ή βγαίνει βόλτα με τα δύο σκυλιά της, ενώ ως μόνη γυναίκα στην φρουρά του υπουργού κάνει συχνά και την ψυχολόγο, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές στους άντρες συναδέλφους της .

Πλάι στον υπουργό έχει μάθει όπως εξομολογείται τα πάντα για το μεταναστευτικό, ενώ το παράπονο της είναι ότι οι απαιτήσεις της δουλειάς δεν της αφήνουν πολύ χρόνο για την προσωπική της ζωή.

Πως είναι όμως ο κύριος Κικίλιας για την Χριστίνα;

«Είναι ένας συμπαθητικός κκαι ιδιαίτερα εργατικός άνθρωπος που δεν διστάζει να μας δείχνει την ανθρώπινη πλευρά του .Μας προσέχει όπως μπορεί, ενώ μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα, ο ίδιος μας εμψυχώνει όπως μπορεί» εξομολογείται στην Real NEWS.

kikilias.jpg

kikilias2.jpg

astinomikos.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα