Τον πανικό έχει προκαλέσει ένας κροκόδειλος που εθεάθη την Πέμπτη στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών στο Ρέθυμνο Κρήτης.
Συγκεκριμένα, δύο πυροσβέστες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν το τεράστιο ερπετό μήκους 2 μέτρων κατά τη διάρκεια περιπολίας τους.
O κροκόδειλος παρατηρήθηκε στην «ουρά του Φράγματος» στο δρόμο για τις Βολιώνες και κανείς δε γνωρίζει από πότε είναι εκεί.
«Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα» υπογράμμισε στο rethymnosnews ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Βαγγέλης Μαμαγκάκης, «όμως αφού διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες, αρχίσαμε να το ερευνάμε».
Προσπαθώντας να επιβεβαιώσουν την πληροφορία καταρχήν θα ψάξουν για ίχνη στο σημείο που εθεάθη, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με τον κ. Μαμαγκάκη θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία με ειδικές μηχανές λήψης προκειμένου να εντοπιστεί.
Χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί το μεγάλο ερπετό και επιχειρώντας ο ίδιος να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε εκεί, είπε ότι θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιον που το είχε στο σπίτι ως κατοικίδιο και όταν μεγάλωσε το παράτησε στο φράγμα. Επίσης δεν βρίσκει απίθανο να έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από κάποιο τσίρκο που επισκέφτηκε στον παρελθόν την περιοχή.
Κροκόδειλος έκοβε βόλτες στο ... Ρέθυμνο!
Διαβάστε ακόμα

Φωτιά στη Βοιωτία: Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας – Μήνυμα από το 112 στο Ακραίφνιο
Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων προκάλεσε η ισχυρή δασική πυρκαγιά...

Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Οι ψευδείς καταθέσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του 43χρονου
Η υπόθεση της δολοφονίας της Σταυρούλας Λεβεντάκη έχει συγκλονίσει την...

Φωτιά τώρα σε Σπάτα και Βοιωτία - Επιχειρούν εναέρια μέσα. Μήνυμα από το 112
Το καλοκαίρι του 2026, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο...

Μηχανογραφικό 2026: Οι σχολές που αξίζουν και οι 4 δεξιότητες που φέρνουν δουλειά
Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου για το...