Άγρια επίθεση δέχτηκε ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος

Από τύχη γλίτωσε τα χειρότερα ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, όταν δέχτηκε επίθεση από δέκα αγνώστους την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δράστες περικύκλωσαν το όχημά του και προσπάθησαν με τη βία να ανοίξουν τις πόρτες. Κλωτσούσαν, χτυπούσαν τα παράθυρα για να τα σπάσουν και ταρακουνούσαν με δύναμη το αυτοκίνητο, ελπίζοντας ότι ο οδηγός θα πανικοβληθεί και θα το εγκαταλείψει ή το λιγότερο θα καταφέρουν να κλέψουν την τσάντα που είχε μέσα στο ΙΧ.

Το κωμικοτραγικό της ιστορίας είναι ότι την ώρα της επίθεσης ο ηθοποιός βρήκε την ψυχραιμία να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να ζητήσει βοήθεια. Στο άκουσμα ότι είναι μέσα στο αυτοκίνητό του και δέχεται επίθεση, η κοπέλα από την άλλη άκρη της γραμμής τον ρώτησε… «έχει εκδορές το αυτοκίνητο;».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καραμίχος, που διαμένει στην πλατεία Θεάτρου, ζει την βία στο κέντρο της Αθήνας. Πριν μερικούς μήνες, χρειάστηκε τέσσερις ώρες για να διαβεί το κατώφλι του σπιτιού του με τη βαλίτσα ανά χείρας, γιατί στην είσοδο κείτονταν σε κωματώδη κατάσταση τέσσερα άτομα, ενώ το καλοκαίρι βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά Αφγανών και Σομαλών.  «Έφευγαν χατζάρες, χέρια πόδια κομμένα και σφαίρες. Ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε η σφαίρα να έρθει στο αυτοκίνητο», λέει ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει το σπίτι του στο κέντρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα