Θρήνος για τον 16χρονο τενίστα που έχασε τη ζωή του

Την οδύνη και τη βαθύτατη θλίψη του για τον απρόσμενο και άδικο θάνατο του 16χρονο αθλητή του Γιώργου Γκουγκούρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, το απόγευμα του Σαββάτου, εκφράζει, σε ανακοίνωση του, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ελαιών.

Παράλληλα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όπως αναφέρει ο Όμιλος, ο Γιώργος υπήρξε εκλεκτό στέλεχος των ακαδημιών της Ελαιών από την ηλικία των πέντε χρόνων και ξεχώριζε για τον αδαμάντινο χαρακτήρα, το ήθος και τις ικανότητές του στο άθλημα. Τη Δευτέρα, 5 Μαΐου επρόκειτο να δώσει τον πρώτο του αγώνα στο κυρίως ταμπλό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενεί αυτές τις μέρες ο Ο.Α. Ελαιών.

Λόγω της παρουσίας αποστολών από 15 χώρες του εξωτερικού, οι αγώνες του Tennis Europe U16 που φιλοξενεί η Ελαιών δεν μπορούν να ματαιωθούν, ωστόσο, τη Δευτέρα, ημέρα της κηδείας, δεν θα γίνουν παιχνίδια.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ελαιών θα παραστεί σύσσωμος στην εξόδιο ακολουθία, στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα, ενώ τον αδικοχαμένο Γιώργο θα αποχαιρετήσει ο Πρόεδρος του Ομίλου, Φοίβος Ζαχαριάδης.

Οι αθλητές του Ομίλου θα μαζευτούν στον Ιερό Ναό στις 13:00, με τις ρακέτες τους, προκειμένου να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στο συναθλητή τους.

«Αυτές τις στιγμές οι προσεχές μας είναι με τους τραυματίες του δυστυχήματος στους οποίους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και η σκέψη μας είναι με την οικογένεια του Γιώργου. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», καταλήγει ο Όμιλος, στην ανακοίνωση του.

πηγή: newsit.com.cy

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα