Υπόθεση Άλεξ: Ένα μυστικό θαμμένο στο νεκροταφείο της Ραψομανίκης

Η ομίχλη πάνω από το κοιμητήριο της Ραψομανίκης, τρεις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη για τα οστά από τον εκταφέα άρχισε να διαλύεται.

Μια οικογένεια του χωριού μετέφερε στην Αγγελική Νικολούλη όλα όσα αντίκρισε το 2007 στο κοιμητήριο λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του 11χρονου Άλεξ Μεσχισβίλι.

Υπήρχε πράγματι στο σημείο ο σκελετός ενός αγνώστου άνδρα, πρόχειρα θαμμένος και γυμνός που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιον ανήκει και αυτό που φαίνεται είναι πως κάτι το περίεργο συνέβη το 2007. Ένα χρόνο δηλαδή μετά τη δολοφονία και εξαφάνιση του πτώματος του Άλεξ…

Μια γυναίκα περιγράφει πως ο άγνωστος σκελετός βρέθηκε στον τάφο από τον οποίο είχαν κάνει εκταφή τα οστά συγγενικού της προσώπου .

Έριχναν τσιμέντο στη Μπαρμπούτα...

Την ίδια στιγμή ακόμη ένας μάρτυρας εξομολογήθηκε πως δύο μέρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Άλεξ, είδε τους πέντε ανήλικους της άγριας παρέας να σέρνουν ένα καροτσάκι στη Μπαρμπούτα. Από αυτό εξείχαν τα πόδια ενός παιδιού. Υπέθεσε ότι η παρέα έπαιζε και δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Ο ίδιος μάρτυρας λίγες μέρες αργότερα, είδε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε ο Δήμος Βέροιας, να ρίχνει μπετό στο σημείο. Ένας από τους εργάτες φορούσε το διακριτικό γιλέκο που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι του Δήμου. Αυτό που του έκανε εντύπωση είναι ότι η συγκεκριμένη εργασία γινόταν ημέρα Κυριακή και με χιόνι, ενώ αυτό που δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά είναι ότι πως τόσο ο Δήμος της Βέροιας όσο και η μοναδική ιδιωτική εταιρία που αναλαμβάνει τέτοια έργα στην πόλη διαψεύδουν ότι εκτελέστηκε οποιαδήποτε εργασία τη συγκεκριμένη περίοδο λόγω των άσχημων καιρικών

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα