Πάτρα: Ποια ήταν η 43χρονη επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε

Σοκαρίστηκαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Πατρών, όταν σήμερα το πρωί, λίγο πριν από τις 10.30, εμφανίστηκε στο τμήμα ένας άνδρας 33 ετών και ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει μία 43χρονη γυναίκα, γνωστή επιχειρηματία στην περιοχή, κρατώντας μάλιστα το όπλο του εγκλήματος - ένα ματωμένο μαχαίρι.

Ο νεαρός, αλβανικής υπηκοότητας, ισχυρίσθηκε ότι διατηρούσε σχέση μαζί της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ότι κατά τη διάρκεια σημερινού καβγά τής επιτέθηκε με μαχαίρι χτυπώντας την τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει. Η γυναίκα δέχθηκε μία μαχαιριά στην πλάτη, μία στο στέρνο και άλλη μία στην καρωτίδα.

Το φονικό έγινε στο σπίτι του θύματος στο Ρίο, κοντά στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Το προφίλ της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά

Η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 33χρονο Αλβανό στην Πάτρα, ήταν μια δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα γνωστή στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το θύμα ήταν σύντροφος γνωστού Πατρινού δημοσιογράφου με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών.

Η Ναταλία Βουτσινά, υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα, ενώ μαζί με τον δημοσιογράφο, εκτός από ζευγάρι, ήταν και συνέταιροι, καθώς διατηρούσαν ένα κατάστημα εστίασης στο Ρίο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος δράστης, φέρεται να εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι του ζεύγους, ενώ βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης και έτσι γνωρίστηκε με το θύμα.

Οι έρευνες

Αμέσως μετά την ομολογία του 33χρονου δράστη σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, άνδρες της οποίας έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν αποτρόπαιο: η 43χρονη κειτόταν στο πάτωμα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το σπίτι και αυτήν την ώρα συλλέγει στοιχεία, για την εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως αποτυπώματα και DNA.

Επί τόπου έχουν μεταβεί επίσης και επιβλέπουν το έργο των ερευνών ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Κώστας Κυριακόπουλος και ο διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Ανδρέας Τσαουρδάς.

Το θύμα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα