Ρόδος: Η κατάθεση της 18χρονης "πάγωσε" ακόμη και την ανακρίτρια

Πολύωρη κατάθεση που «πάγωσε» ακόμη και τη δικαστική Αρχή του νησιού έδωσε χθες στην ανακρίτρια Ρόδου η 18χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι επί τέσσερα χρόνια βιαζόταν από τον 51χρονο εραστή της 40χρονης μητέρας της, με την προτροπή της και μπροστά στα μάτια της.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στο δικαστικό μέγαρο νωρίς χθες το πρωί και η κατάθεσή της, ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας, διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες. Παρών στη διαδικασία ήταν μόνο ο δικηγόρος ης 18χρονης, Δημήτρης Ράπτης.

«Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όμως η ανακρίτρια ως γυναίκα έδειξε περίσσια κατανόηση και προσπάθησε να την ηρεμήσει» είπε στη «δημοκρατία» ο κ.Ράπτης. Σύμφωνα με τον ίδιο, με τις απαντήσεις που έδωσε στην ανακρίτρια η 18χρονη «δεν άφηνε περιθώριο ότι μπορεί να έχει γίνει κάτι διαφορετικό, καθώς θυμόταν απίστευτες λεπτομέρειες».

Μεταξύ άλλων, η κοπέλα είπε ότι τόσο ο 51χρονος (φορτηγατζής,πατέρας τριών παιδιών από προηγούμενο γάμο του) όσο και η ίδια η μητέρα της χρησιμοποιούσαν αντικείμενα στα σεξουαλικά όργια που έστηναν και ότι ο 51χρονος, που κατά περιόδους τη βίαζε σχεδόν καθημερινά, είχε προσπαθήσει -ανεπιτυχώς- να έθει σε παρά φύσιν επαφή μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε ότι την προέτρεπε να πάει κάνναβη για να τη χαλαρώσει ώστε να μην αντιστέκεται στις αρρωστημένες φαντασιώσεις του. Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τον κ.Ράπτη, ο 51χρονος έβαζε το κορίτσι να βλέπει ταινίες πορνό για να την εξοικειώσει με τις εν λόγω συμπεριφορές.

Από την κατάθεση της κοπέλας προκύπτει επίσης ότι βίωνε ένα ιδιότυπο «Κωσταλέξι», καθώς δεν της επέτρεπαν να έχει κοινωνική ζωή και να βγαίνει έξω, παρά μόνο όταν πήγαινε σχολείο.

Προβληματισμό προκαλεί η δήλωση της κοπέλας ότι ο 51χρονος διατηρούσε σχέσεις με αστυνομικούς, τους οποίους καλούσε στο σπίτι συχνά- για ασήμαντους λόγους-, αλλά σε εκείνην τηους παρουσίαζε ως «συμμάχους» του που θα την τιμωρούσαν, αν έλυνε η σιωπή της! Η 18χρονη βρίσκεται σε ασφαλή χώρο και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη. Σήμερα θα απολογηθούν οι κατηγορούμενοι.

 

Πηγή: Δημοκρατία - enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα