Πανελλαδικές 2013 με καταγγελία - βόμβα για τη Φυσική

Ο α' αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Παναγιώτης Φιλντίσης προχώρησε το πρωί της Πέμπτης σε μια καταγγελία - βόμβα λέγοντας πως το 4ο θέμα είχε αναρτηθεί προ δύο μηνών σε ιστοσελίδα που παρακολουθούν καθηγητές.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο κ. Φιλντίσης τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα συνδιαχειρίζεται μέλος της κεντρικής επιτροπής εξετάσεων, ενώ τόνισε πως το εν λόγω θέμα είχε προκαλέσει αναλυτική συζήτηση για τη λύση του μεταξύ των μελών της ιστοσελίδας.  Σύμφωνα με τον κ. Φιλντίση, τουλάχιστον 50 καθηγητές αντάλλαξαν απόψεις για το πως μπορεί να λυθεί το εν λόγω ζήτημα.

Σε παρέμβασή του, ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών Αττικής κ .Λουράντος, του οποίου το παιδί συμμετέχει στις εξετάσεις, δήλωσε ότι θα επικοινωνήσει άμεσα με το υπουργείο Παιδείας για να διαμαρτυρηθεί και τόνισε ότι εάν χρειαστεί θα προσφύγει και στη Δικαιοσύνη. «Δεν μπορούν να παίζουν με τα παιδιά μας» δήλωσε.

Εντωμεταξύ,  την Τετάρτη και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών διατύπωσαν ενστάσεις για την ποιότητα των θεμάτων της Φυσικής, στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα