Μάχη στις φυλακές Τρικάλων με τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στις φυλακές Τρικάλων από τις οποίες είχε επιχειρήσει πριν από λίγο καιρό να αποδράσει με ελικόπτερο ο Παναγιώτης Βλαστός.

Από τις 20.30 το βράδυ  πέφτουν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα η κατάσταση να παραμένει έκρυθμη. Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, έχουν τραυματιστεί 3 άνθρωποι. Οι δύο από αυτούς είναι φρουροί των φυλακών. Πρόκειται για τον 37χρονο Μιχάλη Δημητρίου και τον 40χρονο Κώστα Καρρά. Ο δεύτερος μάλιστα είναι σε σοβαρή κατάσταση. Για τον τρίτο τραυματία δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του μέχρι στιγμής.

Οι εσωτερικοί φρουροί κάνουν έκκληση για αίμα για τους τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δέκα κρατούμενοι από την τρίτη πτέρυγα των φυλακών έκοψαν τα κάγκελα, ανέβηκαν στην ταράτσα και άρχισαν να πυροβολούν την εξωτερική φρουρά. Πηγές αναφέρουν πως ο  Παναγιώτης Βλαστός είναι έγκλειστος στην Α’ πτέρυγα των φυλακών και  δεν ήταν ανάμεσά τους.

Ταυτόχρονα, έξω από τις φυλακές άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από ένα ή δύο αυτοκίνητα, προφανώς συνεργών κρατουμένων που επιχειρούσαν να αποδράσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησαν να αποδράσουν 4-5 Αλβανοί κρατούμενοι. Ωστόσο, δεν είναι σαφές ακόμα εάν κάποιοι από τους κρατουμένους κατάφεραν να ξεφύγουν

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη καταδίωξη για τον εντοπισμό των οχημάτων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα