Ξάνθη: Θρήνος για την 34χρονη, εντοπίστηκε ο δράστης

Δεν έχει τέλος η φρίκη με την δολοφονία της 34χρονης γυναίκας Ζ.Δ. από την Ξάνθη, η οποία όπως σας είπαμε βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κακοποιήθηκε και κάηκε ζωντανή την ώρα που έμπαινε στο πατρικό της σπίτι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, την νεαρή, κόρη πασίγνωστου έμπορου στραγαλιών της περιοχής, κακοποίησε και σκότωσε παρανοϊκός άντρας από την γειτονιά!

Στην μηχανή, από όπου εκλάπη η βενζίνη, με την οποία την περιέλουσε πριν της βάλει φωτιά, βρέθηκαν τα ίχνη του  σεσημασμένου κακοποιού.

Ο αρρωστημένος άντρας είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για βιασμό, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση να έχει καταγραφεί η φιγούρα του από κάμερες της περιοχής.

Ο πατέρας της και ο αδερφός της εντόπισαν το άψυχο σώμα της τυλιγμένο στις φλόγες

Όπως σας είχαμε πει τραγική φιγούρα στην όλη ιστορία είναι ο πατέρας και ο αδερφός της, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άνθρωπο που καιγόταν χωρίς να έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για την Ζωή τους…

Το αποτρόπαιο έγκλημα

Στις 5 το πρωί ακούστηκαν φωνές. Ο πόνος της κοπέλας ήταν αφόρητος. Την άκουσε ένας γείτονας την ώρα που ούρλιαζε για βοήθεια και κατέβηκε με ένα μπιτόνι νερό. Τότε την άκουσαν ο αδερφός και ο πατέρας και έσπευσαν να βοηθήσουν. Όταν έφτασαν στο σημείο ήταν πάρα πολύ αργά.

Η νεαρή γυναίκα με τα πολλαπλές κακώσεις και εγκαύματα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή έξω από το πατρικό της σπίτι… Εκεί όπου είχε πάει να περάσει τα Χριστούγεννα με τους συγγενείς της.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν παγώσει. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε μέσα στις γιορτές…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα