"Μπορεί ένα περιπολικό να με πάει στη δουλειά μου";

Με τους οδηγούς των ταξί να έχουν ανεβάσει χειρόφρενο και τους οδηγούς των Ι.Χ αυτοκινήτων να πηγαίνουν σημειωτόν, ο συγκεκριμένος κύριος έβαλε το μυαλό του να δουλέψει ώστε να φτάσει με πολυμήχανο τρόπο στον τόπο εργασίας του.

«Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου, λέγετε παρακαλώ» απάντησε η αστυνομικός στον κύριο που ήταν στην άλλη πλευρά της γραμμής.

«Ναι, καλημέρα σας. Επειδή δεν κινείται στην πόλη τίποτα, και επειδή έχουν και οι ταξιτζήδες απεργία, μπορείτε σας παρακαλώ να στείλετε ένα περιπολικό να με πάει στη δουλειά μου;» είπε ευγενικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος, κάνοντας την αστυνομικό να βγει από τα ρούχα της.

Εκ των υστέρων η αστυνομικός διαπίστωσε ότι ο κύριος αυτός όχι μόνο δεν έκανε πλάκα αλλά ήταν και έτοιμος να δώσει τη διεύθυνσή του να πάει να τον παραλάβει το περιπολικό.

«Δεν τηλεφώνησε με απόκρυψη και αν δεν τον είχα αποπάρει θα μου άφηνε και τη διεύθυνσή του» είπε στους συναδέλφους της η αστυνομικός, κάνοντάς τους όλους να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Κάντε και κανά καλό κύριε Παπουτσή, καίνε που καίνε βενζίνη οι της Ομάδας Δέλτα, ενίοτε ας προβούν και σε κοινωφελές έργο.

Βουρ, βουρ σ’όλη την πόλη νυχθημερόν και με τους φάρους αναμμένους, ταξιτζήδες είναι;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα