Αγανακτισμένοι και φοιτητές στην Πλατεία. 3 Σεπτέμβρη. Live

Το… γνωστό ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος δίνουν και πάλι οι Αγανακτισμένοι οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στις 19.00 μπροστά από τη Βουλή.

Έχοντας διαμηνύσει εδώ και αρκετό καιρό ότι θα επιστρέφουν και επιλέγοντας τη σημερινή ημέρα λόγω των συνειρμών με την ημερομηνία ορόσημο στη σύγχρονη ελληνική ιστορία της 3ης Σεπτέμβρη του 1843, οι Αγανακτισμένοι απαντούν στη «δίωξη» τους από την πλατεία τονίζοντας πως «οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού».

Προετοιμάζοντας το έδαφος για να στείλουν ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση, οι «Αγανακτισμένοι» τόνισαν σε ανακοίνωση τους πως «η 3η Σεπτέμβρη είναι η ημέρα, που μας θυμίζει την ματαίωση των πόθων του λαού για δημοκρατία, ελευθερία και αξιοπρέπεια. Που μας θυμίζει τα ψέματα και τον εμπαιγμό των εκάστοτε κυβερνώντων». Παράλληλα, προειδοποιούν όσους πίστεψαν ότι τελείωσαν: «Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε να είμαστε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι. Μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ».

Ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους «Αγανακτισμένους» και οι φοιτητές

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα και οι φοιτητές, οι οποίοι στις 18.00 θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους για το νέο νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι φοιτητές θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Σύνταγμα όπου θα ενώσουν τις φωνές τους με τους «Αγανακτισμένους».

Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα