Τελεσίγραφο προς τον υποψήφιο περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, έστειλε σύμφωνα με το ΑΠΕ ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με το ψηφοδέλτιο της υποψηφιότητας του πρώτου.
Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον νομάρχη Θεσσαλονίκης να μην επιμείνει στη πρόθεση του να συμπεριλάβει στο συνδυασμό ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και τον αδερφό του, Διονύση Ψωμιάδη, στον οποίο ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει σκοπό στη συνέχεια να αναθέσει την αρμοδιότητα για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ του έστειλε μήνυμα ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το δεχτεί για λόγους αρχής.
Μάλιστα, όπως φημολογείται, σε περίπτωση που ο κ. Ψωμιάδης συμπεριλάβει τον αδερφό του στο ψηφοδέλτιο που θα ανακοινώσει αύριο Τετάρτη, η ΝΔ θα άρει το χρίσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη που του έχει δώσει.
Διαβάστε ακόμα: 'Στεκόμαστε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα': Η κρίσιμη εισήγηση Φάμελλου που αλλάζει τα πάντα στην Αριστερά




