Οργή για το πάρτυ Πατίτσα- Χρουσαλά στο Αβέρωφ

Στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού δίνει εξηγήσεις από το πρωί ο υπεύθυνος του «Αβέρωφ», που καλείται να εξηγήσει τα... ανεξήγητα για το γαμήλιο πάρτι του Λεό Πατίτσα με την Μαριέττα Χρουσαλά. Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψαν στο star.gr άνθρωποι που τους είδαν, το ζεύγος συνεχίζει ανενόχλητο τις βουτιές στην Βουλιαγμένη και τις βόλτες με το κότερο!

Ο διοικητής του πλοίου - συμβόλου καλείται να πει στους ανωτέρους του πώς μια εκδήλωση ναυτιλιακής εταιρείας μετατράπηκε σε γαμήλιο γλέντι και πώς από την μουσική δωματίου που προβλέπει το πρωτόκολλο περάσαμε στα καλαματιανά, τα νησιώτικα και τα ντίσκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο διοικητής θα «ξηλωθεί», ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα που διέταξε χθες το ΓΕΝ.

Την ίδια ώρα, το αυτάκι της Μαριέττας και του Λεό δεν φαίνεται να ιδρώνει...

Όπως είπαν στο star.gr πολίτες που τους είδαν, οι νεόνυμφοι απόλαυσαν την ηλιόλουστη Κυριακή στην παραλία του «Αστέρα» Βουλιαγμένης, όπου συνεχίζουν να διαμένουν μετά τον γάμο.  Μαζί τους ήταν ο πατέρας του γαμπρού με την σύντροφό του και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Το πιο εξοργιστικό δε είναι το ότι το ζεύγος είχε την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» (που αποκάλυψε τα αίσχη) κάτω από την ξαπλώστρα, αλλά συμπεριφέροταν σαν να μην έτρεχε τίποτα! Με την φόρα που έχουν πάρει και στον κόσμο που ζουν, μπορεί και να καταχάρηκαν που έγιναν πρωτοσέλιδο...

Όσο η Μαριέττα χαλάρωνε και μαύριζε στον ήλιο, ο Λεό μιλούσε δυνατά στο κινητό και κανόνιζε με φιλαράκια τους πού θα πάνε βόλτα με το κότερο!

Αγκαλιές, φιλιά και χάδια το ζευγάρι, που -προφανώς- νομίζει ότι με το χρήμα μπορείς να αγοράσεις ακόμα και την Ιστορία ενός λαού.

Σε λίγο θα ζητήσουν και το υποβρύχιο «Παπανικολής» για να μας επιδείξουν τα λούσα τους...Όσο, λοιπόν, ο κόσμος χάλαγε για τις ανθοστήλες, τις σαμπάνιες, τα κουφέτα, τα καλαματιανά και τις προκλητικές πόζες των μοντέλων επάνω στο πλοίο - σύμβολο της Ιστορίας μας, οι νεόνυμφοι... αγρόν αγόραζαν!

Την ηλιόλουστη Κυριακή την πέρασαν στην παραλία του «Αστέρα», όπου συνεχίζουν να διαμένουν μετά τον γάμο τους, όπως αποκάλυψαν άνθρωποι που τους είδαν στο star.gr! Μαζί τους ήταν ο πατέρας του γαμπρού με την σύντροφό του και ένα φιλικό τους ζευγάρι.Το πιο εξοργιστικό δε είναι το ότι το ζεύγος είχε την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» (που αποκάλυψε τα αίσχη) κάτω από την ξαπλώστρα, αλλά συμπεριφέροταν σαν να μην έτρεχε τίποτα! Με την φόρα που έχουν πάρει και στον κόσμο που ζουν, μπορεί και να καταχάρηκαν που έγιναν πρωτοσέλιδο...

Όσο η Μαριέττα χαλάρωνε και μαύριζε στον ήλιο, ο Λεό μιλούσε δυνατά στο κινητό και κανόνιζε με φιλαράκια του πού θα πάνε βόλτα με το κότερο!

Αγκαλιές, φιλιά και χάδια το ζευγάρι, που -προφανώς- νομίζει ότι με το χρήμα μπορείς να αγοράσεις ακόμα και την Ιστορία ενός λαού. Σε λίγο θα ζητήσουν και το υποβρύχιο «Παπανικολής» για να μας επιδείξουν τα λούσα τους...

Στο μεταξύ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε τις έγγραφες εξηγήσεις που ζήτησε το ΓΕΝ για τις εικόνες ντροπής στο θωρηκτό, ενώ εύλογες απορίες προκαλεί το ότι η πολιτεία δεν αντέδρασε ούτε καν λεκτικά...

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα