Μπεγλίτης: "Δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα, τον Ιούνιο αναμένονται νέα"

Αυτό που φοβούνται όλοι, επιβεβαίωσε με μία δήλωσή του σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης. Απλά και καθαρά ο κ Μπεγλίτης μας είπε ότι τον Ιούνιο έρχονται νέα μέτρα.

«Δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα, τον Ιούνιο αναμένονται νέα· να πούμε την αλήθεια στο λαό έρχονται τα ειδικά μισθολόγια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ Μπεγλίτης, συμπλήρωσε επίσης ότι αύριο Τετάρτη, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με αντικείμενο τα μέτρα που ζήτησε η τρόικα.

Μιλώντας στην "Πρώτη Γραμμή" ο Π. Μπεγλίτης τόνισε ότι υπάρχει δημοκρατική νομιμοποίηση για την παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου με τη συμμετοχή τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ). «Η κυβέρνηση θα έπρεπε να ασχοληθεί πέραν των θεμάτων της Συνόδου 26ης Οκτωβρίου και με άλλα ζητήματα» τόνισε.

Είπε επίσης ότι σε περίπτωση εκλογών θα αναδεικνύονταν οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις. «Σήμερα στις σημερινές συνθήκες σε αυτή την συγκυρία καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία, γιατί να ξοδέψουμε χρόνο για εκλογές; έχουμε την πολυτέλεια;» διερωτήθηκε.

Χαρακτήρισε ως «δευτερεύον θέμα» την καταψήφιση –και από τον ίδιο- του νόμου για την απελευθέρωση του ωραρίου φαρμακεία, αφήνοντας αιχμές για την τακτική του υπουργείου Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.

Είπε τέλος ότι η έξοδος από την ευρωζώνη είναι τραγικό και εφιαλτικό σενάριο με δραματικές συνέπειες για τα επόμενα χρόνια, ενώ έκαν λόγο για μεγάλα αδιέξοδα της γερμανικής στρατηγικής που οδηγεί στη διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα