Το ένα ντου μετά το άλλο στο γραφείο του Ραγκούση

Ούτε οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του γραφείου του υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση δεν πίστευαν αυτό που τους συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης. Το ένα ντου μετά το άλλο γινόταν στο γραφείο του υπουργού, πρώτα από τους μηχανικούς που ήθελαν να δουν τον υπουργό, μετά από τον πρόεδρο των αυτοκινητιστών ταξί που ήθελε να δει τον υπουργό… Τελικά, όλοι βρέθηκαν στο γραφείο του υπουργού, εκτός από τον… υπουργό!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (07/07), ομάδα υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις μετατάξεις τους προς στην περιφέρεια Αττικής, πηγαίνει στο υπουργείο, ζητώντας συνάντηση με τον κο Ραγκούση. Από το γραφείο του υπουργού τους ενημερώνουν ότι εκείνος δεν μπορεί να τους δεχθεί πριν τις τέσσερις το απόγευμα, όμως εκείνοι παραμένουν στο γραφείο του, ζητώντας να τον δουν.

Λίγη ώρα αργότερα, το υπουργείο εκδίδει ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι το υπουργείο βρίσκεται υπό κατάληψη και πως ακυρώνονται όλες οι συναντήσεις του. Εντωμεταξύ, ο κος Ραγκούσης ζητά από τον γενικό γραμματέα να κινήσει πειθαρχική διαδικασία εναντίον όσων έχουν καταλάβει το γραφείο του. 

Λίγο μετά την μία και μισή το μεσημέρι, ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών, που περιμένει και αυτός να δει τον υπουργό, ανεβαίνει στον πρώτο όροφο ζητώντας άμεση συνάντηση με τον κο Ραγκούση. Μάλιστα, ανοίγει την πόρτα του γραφείου του υπουργού, μπαίνει μέσα και δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζονται δεκάδες οδηγοί ταξί.

Αυτοκινητιστές και μηχανικοί σχεδόν έρχονται στα χέρια για το ποιος θα πρωτοδει τον υπουργό. Αυτό το σκηνικό διαρκεί πάνω από μισή ώρα, μέχρι που τελικά ΠΙΣΩ κάνουν οι μηχανικοί.

Οι αυτοκινητιστές περιμένουν συνάντηση με τον κο Ραγκούση, η οποία είναι άγνωστο εάν θα γίνει…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα