Δροσερός ο καιρός σήμερα, αναλυτικά η πρόγνωση

Βόρειοι άνεμοι βόρειοι οι οποίοι στο Αιγαίο θα φθάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Αττική


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια όπου ενδέχεται να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται για σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οπότε ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Πελοπόννησο όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στις ανατολικές περιοχές. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα


Καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Real.gr ΚΑΙΡΟΣ 18-8-2014 από realmedialive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα