Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου).Σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την εξέλιξη της ζωής σας σε κάθε τομέα διακινούνται αυτή την περίοδο. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να μετρήσει τα πράγματα και να διερευνήσει σε βάθος τις συνθήκες υλοποίησης τους. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας. όσο και αν οι ευκαιρίες δείχνουν δελεαστικές εσείς παραμείνετε επιφυλακτικοί.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Χειριστείτε με διαύγεια και αυτοπεποίθηση θέματα σχέσεων και συνεργασιών που αφορούν την εναρμόνιση καταστάσεων και την απόδοση του δικαίου. Αποφύγετε να διολισθήσετε σε ακραίες συμπεριφορές όποια και να είναι η διάθεση του συνομιλητή σας. Δώστε ενέργεια σε νέες ενδυναμωτικές καταστάσεις και πάψτε να διαρρέεται σε άσκοπες προσπάθειες.

Δίδυµοι
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με την Αφροδίτη θα θέσουν προς επίλυση καρμικά ζητήματα που αφορούν τα υγιή όρια ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους. Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας και μην κρυφτείτε πίσω από χαώσεις και αδυναμίες του συνομιλητή σας. Διανύετε με τις εκλείψεις στον άξονα σας μία περίοδο σημαντικών καρμικών διευθετήσεων οι οποίες δεν χωρούν καμία αναβολή.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Μη βιαστείτε να περάσετε σήμερα σε συγκρούσεις, τόσο με κοντινά σας πρόσωπα όσο και με συνεργάτες και λειτουργείστε με τη δεύτερη σκέψη, αποφεύγοντας να εκτεθείτε. Μια θετική πορεία πραγμάτων, με την εύνοια της Αφροδίτης, του Χείρωνα και του Ποσειδώνα, εξελίσσεται αυτή την περίοδο και για να ευοδωθεί θέλει απόσταση από ανώριμες συμπεριφορές και άσκοπες διαρροές.
Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Μια πλειάδα πλανητών στον Κριό σε όψη με τον Κρόνο έρχεται σήμερα να θέσει προ-τετελεσμένα θέματα ευθύνης ανάμεσα σε σας και τους γύρω σας. Ένας κύκλος κλείνει οριστικά αυτή την περίοδο ζητώντας από εσάς να αναλάβετε επί της ουσίας την ευθύνη να οδηγήσετε την ζωή σας εκεί που τη θέλετε σε συναισθηματικό αλλά και πρακτικό επίπεδο.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου). Αντιπαρατεθείτε σήμερα, με την όψη της Αφροδίτης με τη Σελήνη και τον Ερμή ανάδρομο, στη χάωση που σας οδηγούν τρίτα πρόσωπα, καταστάσεις αλλά και η δική σας έντονη ψυχολογική φόρτιση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή τόσο σήμερα όσο και το σαββατοκύριακο που έρχεται σε μετακινήσεις και ταξίδια που θα σας φορτίσουν με ένταση ή που περιέχουν κακή οργάνωση και ανατροπές.

Ζυγός
(24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η θετική όψη του Κρόνου στο ζώδιο σας και της Σελήνης στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων σας δίνει σήμερα όλα τα εχέγγυα για επιτυχείς και εναρμονισμένες επαφές σε κάθε τομέα. Αξιοποιήστε την θετική διάθεση των συνομιλητών σας δίνοντας έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν και βρίσκοντας τρόπους να συνεργαστείτε και σε αυτά που επιφέρουν χωριστότητα. Ευνοείται εξαιρετικά ο ερωτικός τομέας.

Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου). Η Αφροδίτη από το φιλικό σας Ιχθύ και η όψη Σελήνης – Κρόνου ευνοούν σήμερα τον οικογενειακό τομέα, θέματα σπιτιού, συμβόλαια, νομικές διαδικασίες αλλά και ζητήματα που αφορούν τις σπουδές και τα παιδιά σας. Η μέρα κινείται εξαιρετικά στον συναισθηματικό τομέα ευνοώντας νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους αλλά και όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας.

Τοξότης
(23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου).Γεμάτη από επαφές και συναντήσεις θα είναι για εσάς η σημερινή μέρα τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε λεκτικές υπερβολές αλλά και σχολιασμούς που θα σας εκθέσουν. Σταθείτε με ωριμότητα και ευθύνη απέναντι σε καρμικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό στην ζωή σας δίνοντας οριστικές λύσεις.

Αιγόκερος(22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου).Το κλείσιμο ισχυρών καρμικών ζητημάτων που σας απασχόλησαν για εξαιρετικά μεγάλα χρονικά διαστήματα είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Μια πλειάδα πλανητών στον Κριό σε όψη με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο σας ζητούν να αναλάβετε την ευθύνη να κάνετε παρελθόν χρόνια αρνητικά ζητήματα αλλάζοντας δόνηση σε κάθε τομέα της ζωής σας κάνοντας χώρο για νέες ευκαιρίες.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Σημαντικές επαφές με θετική διάθεση και ενθουσιασμό προωθεί η σημερινή μέρα τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. κρατήστε ζεστό το κλίμα ανάμεσα σε σας και τον συνομιλητή σας ξεπερνώντας ζητήματα που στο παρελθόν σας είχαν απομακρύνει. Όσον αφορά καινούριες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα κινηθείτε με επιφύλαξη.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου).Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας αλλά και η παρουσία του Χείρωνα και του Ποσειδώνα φέρνουν σημαντικές ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και συζητήσεις που σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε συναισθηματικά και πρακτικά ζητήματα. Συζητήσεις με συνεργάτες σας δείχνουν καινούριους τρόπους, πιο ολοκληρωμένους, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά και η θετική ανταπόκριση των κοντινών σας προσώπων σας δημιουργεί πληρότητα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα